GymDanmark søger de bedste undervisere til træneruddannelsen - GymDanmark

GymDanmark søger de bedste undervisere til træneruddannelsen

Da vi i GymDanmark oplever stor efterspørgsel på vores GymTræner 1 – Basis uddannelse (første obligatoriske trin i træneruddannelsen) er der brug for flere gode folk i underviser teamet. Ansøgningsfristen er d. 1. marts.

 

Der vil være oplæringsforløb i løbet af maj måned afsluttende med weekenden 20.-21. juni hvor årets første uddannelse løber af stablen med alle underviseraspiranter ved roret. Ved sæsonstart regner vi med at opslå ca. 10-15 uddannelser på landsplan. I denne sæson blev der slået 10 uddannelser op – Kun 2 blev aflyst – Der er i gennemsnit 22 deltagere på disse uddannelser – Så der arbejdets som udgangspunkt i teams.

Hvert år har vi stor instruktørsamling for alle GymDanmark-instruktører hvor vi samles i Herning ifm. Sportsgalla (DIF og DRs store prisshow) i starten af januar. På denne samling har vi fokus på udvikling af DIG som underviser.
Der er tøjpakke fra Chopar til alle instruktører

Jobopslag

Find det her

GymDanmarks træneruddannelse

Læs mere

GymTræner 1 - Basis

Læs mere

Hvorfor er du GymDanmark instruktør?

  • Jeg vil gerne være involveret i udvikling af gymnastikken ved at uddanne nye instruktører, som kan hæve træningsniveauet. Er interesseret i GymDanmark som organisation og øger mit kendskab ved at være forbundsinstruktør. Bliver selv en bedre instruktør ved at undervise i det, og får inspiration af at møde deltagere og andre medinstruktører. 
  • Jeg vil gerne give min glæde ved gymnastikken videre 
  • Det er et enormt fleksibelt, sjovt, givende, alsidigt og velbetalt job ved siden af studiet.

Udtalelser fra GymDanmark Instruktører ved instruktørsamlingen 4. januar 2020