Junior NM i TeamGym: Favoritter fra TeamGym Aarhus - GymDanmark

Junior NM i TeamGym: Favoritter fra TeamGym Aarhus

Når de danske hold løber på banen ved Nordiske Mesterskaber i TeamGym, har de masser af drømme og forventninger, og ikke mindst en stor portion gejst for at gøre det så godt som muligt. De næste seks uger bringer vi portrætter af de danske hold, som skal repræsentere Danmark ved Junior NM i Arena Randers den 18. april 2020.

Favoritter fra TeamGym Aarhus (drenge)

Drengeholdet ‘TeamGym Aarhus ‘ (TGA) har igennem årene bestået af mange forskellige drenge. Klubbens drengehold har vundet DM syv gange i træk (2013-2019) og de seneste to Nordisk Mesterskaber (2016, 2018). Drengene som denne gang skal repræsentere Danmark, viste ved den afgørende konkurrence om pladserne til NM i januar, sammen med drengene fra Gladsaxe IF stor styrke, og skriver sig dermed ind som én af favoritter til guldet i denne række.

Junior NM handler dog om meget mere end medaljer. Træner Marc Kristensen siger om udviklingsmålene for drengene:

’Vi havde i sidste sæson 100% fokus på udvikling og egentligt ikke en resultatmæssig målsætning, så guldet ved DM var en overraskelse. Den vigtigste målsætning for os ved junior-NM, er at opnå gode internationale erfaringer til både gymnaster og trænere. Begge med henblik på fastholdelse og motivation i udviklingen til på sigt, at blive gode og dygtige seniorgymnaster. Vi har i dag en seniorherreafdeling på cirka 40 gymnaster og af disse har +25 gået i juniorafdelingen – det er vi ret stolte af. Selv på det nuværende juniorhold er fire af drengene trænere på klubbens mikrohold. Sagt med andre ord – vil vi rigtig gerne vinde NM (og DM) igen, men det vigtigste for os er at skabe et miljø, som uddanner trænere og gymnaster, så vi er fremtidssikret de næste mange år’.

Trænerteam bag de danske juniordrenge

Udover Marc Kristensen inkluderer trænerteamet bag TGA Mathias Frøjk og Oliver Ngyuen som alle har været med til at vinde Junior Nordisk i 2016. Derimod er der junior NM-debut for Nicolaj Hauge og Birgitte Hagelskjær.

TeamGym Facebook

#randers2020 #NMTeamGym2020

Læs mere

Billetter

Køb billetter her

Læs mere

Deltagende hold

Se alle hold her

Læs mere

Mere om junior NM i TeamGym

I april samles Nordens absolut bedste TeamGym-juniorgymnaster i Arena Randers til en fantastisk udgave af de Nordiske Mesterskaber. Det bliver en tæt kamp om medaljer, æren og retten til at kalde sig de bedste i Norden 2020. Danmark har stærke traditioner i TeamGym og det sportslige mål ved junior NM for Danmark er at gentage succesen.

Praktisk information:
Dato: lørdag d. 18. april.
Hvor: Arena Randers, Fyensgade 1, Randers
Billetsalg: Køb her

FORELØBIGT Program:

 • 10:40 – 11:00
  Åbningsceremoni
 • 11:10 – 12.30
  Konkurrence: Mixhold
 • 13:40 – 15:20
  Konkurrence: Pigehold
 • 16:00 – 17.10
  Konkurrence: Drengehold
 • 17:20
  Medaljeceremoni