Idrætsgymnastikken har fået Disciplinkaptajn - GymDanmark

Idrætsgymnastikken har fået Disciplinkaptajn

 

Med det formål at udvikle gymnastikken generelt, og løfte niveauet for flere, ansætter GymDanmark nu den første disciplinkaptajn i forbundet. Med ansættelse pr. 1. februar 2020 bliver Michele Blomsterberg Hansen Disciplinkaptajn for Idrætsgymnastik i Danmark. Med en baggrund som både gymnast, træner og international dommer i Idrætsgymnastik, har Michele et stærkt kendskab til sporten og klubberne, og  suppleret med gode værdier har hun et godt øje for udviklingsperspektiverne.

Michele får en central rolle i udviklingen af talentmiljøer i foreningerne, og skal i samarbejde med landstrænerteamet planlægge og lede landsholdsaktiviteter.

Michele siger: ‘Min store motivation for jobbet er at hjælpe foreningerne med at skabe sunde udviklingsmiljøer hvor en kombination af både teknik og basis, på den lange bane skaber de gode resultater. Herudover ser jeg selvfølgelig frem til at samarbejde med både landstrænerteams, klubber og kollegaerne på forbundskontoret’.

Landsholdschef Helge Fisker siger: ’Med Michele ombord som den første Disciplinkaptajn i GymDanmark, er vi begyndt på det vigtige arbejde med at implementere forbundets talent- og elitestrategi i disciplinerne. Jeg er sikker på, at både klubber, trænere og gymnaster vil tage godt i mod Michele, som miljøet i øvrigt har mulighed for at møde allerede den 22. februar ved KIG Test i Gefion’.