Bliv en del af TeamGyms bruttolandshold - GymDanmark

Bliv en del af TeamGyms bruttolandshold

Nu er TeamGyms Elitesektionen klar med retningslinjerne og rammerne for landsholdene frem mod 2020

Landsholdskonceptet ændres fra at være et forløb der startes og stoppes i forbindelse med et EM til at blive et mere kontinuert forløb. Det betyder blandt andet, at de 16 gymnaster, som indgik på hvert af de seks landshold (junior og senior) frem mod sidste EM, automatisk kommer med i bruttotruppen, forudsat at gymnasterne stadig er aktive inden for TeamGym og lever op til alderskravene.  Det betyder også at der ikke vil blive afholdt en decideret udtagelse.

I stedet suppleres bruttotrupperne med gymnaster som observeres til konkurrencer og/eller indstilles af deres respektive klubtrænere. Så hvis man går og drømmer om at være med på landsholdet og deltage til EM på hjemmebane i Ballerup Super Arena 2020, så kræver det en indstilling fra ens klubtræneren. Find mere info om denne procedure i invitationerne nedenfor.

Første samling for Junior: 7-8. juni på – Vejstrup Efterskole
Første samling for Senior: 9-10. juni – sted ukendt

Find meget mere info om Bruttolandsholdene i de to invitationer nedenfor  – og ikke mindst om hvordan proceduren for indstilling fra klubtrænere skal laves, hvis du går og drømmer om at være en del af TeamGym landsholdene.

Nederst på siden retningslinjer og rammer for TeamGym landsholdenes vej til EM 2020.

Der er også samlet alt info om Talent-og elite arbejdet i TeamGym her

Invitation til Bruttolandshold JUNIOR

Læs meget mere om hvordan du bliver en del af bruttolandsholdet

Hent PDF her

Invitation til Bruttolandshold SENIOR

Læs meget mere om hvordan du bliver en del af bruttolandsholdet

Hent PDF her

Retningslinjer og rammer for landsholdene

Hent PDF her

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen