Storfavoritterne fra Greve vandt Danmarksmesterskabet i Grand Prix Rytme 2019 - GymDanmark

Storfavoritterne fra Greve vandt Danmarksmesterskabet i Grand Prix Rytme 2019

Der var lagt op til en spændende konkurrence om det officielle Danmarksmesterskab i Grand Prix Rytme i Greve hallen denne lørdag i april.

Der var ingen tvivl om at vinderen skulle findes blandt de to hold som hele sæsonen har præget toppen i dette års Grand Prix Rytme konkurrencer. De forsvarende Danmarksmestre fra Team Elina Elite (Greve Gymnastik og Trampolin) og sidste års sølvvindere Team Embla fra Espergærde IF. I Grand Prix Rytme kæmper man i to serier, én med et håndredskab, som i år var tøndebånd, og én serie uden håndredskab.

Der blev givet kamp til stregen fra alle hold, men det blev Team Elina Elite, som med en overbevisende sejr, på næsten to point og højeste karakter i begge serier, kunne hive sejren hjem, og derved løfte pokalen og hænge de eftertragtede DIF-medaljer (ægget) om halsen –  og kalde sig officielle Danmarksmestre 2019 i Grand Prix Rytme.