Tilmeldingen er startet, eventyret venter, skal I med til EUROGYM 2024? - GymDanmark

Tilmeldingen er startet, eventyret venter, skal I med til EUROGYM 2024?

Kom med til EUROGYM i Norge og giv foreningens trænere og gymnaster en oplevelse for livet i sommerferien 2024. Unge fra hele Europa mødes i smukke rammer i Bodø til en uge fyldt med gymnastik, sport og fællesskab. 

“Det bedste ved EUROGYM var den gode stemning, der var over det hele. Hvor end man var, kunne man høre nogle af de andre hold.” siger Sofie og Martine, gymnaster på Bryrup springhold som deltagere ved EUROGYM i 2022

Hvad er EUROGYM?

EUROGYM er en gymnastikfestival for unge i alderen 12-18 år med alletiders mulighed for at lave alt den gymnastik man orker (og en masse andet sport), møde andre unge gymnastikinteresserede fra hele Europa og lære nye tricks. Eventet rummer både gymnastikopvisninger, workshops, samt kulturelle og sociale aktiviteter. Workshops og aktiviteter i 2024 byder ud over gymnastik også på aktiviteter som downhill MTB, snorkling, bouldering og et helt særligt event i midnatssolen.

Deltag også i opvisningskonkurrencen European Gym for Life Challenge

Ugen byder også på en åbningsceremoni og et stort galla- og afslutningsshow. Derudover kan man som hold vælge at deltage i “opvisningskonkurrencen” European Gym for Life Challenge i dagene op mod EUROGYM. Dette var oplevelser, der gjorde særligt indtryk på Laura fra Bellinge Gymnasterne i 2022:

“Det fedeste var galla, fordi der var SÅ mange mennesker og en kæmpe opbakning. European Gym for Life Challenge var sjovt og spændene, fordi man ikke vidste hvordan de ville bedømme ens show, og fordi vores er noget anderledes end de andre hold. Og så vandt vi jo guld.” siger Laura, gymnast på Bellinge Performance Eliteteam og deltager i EUROGYM 2022

Alt om EUROGYM og Gym for life Challenge

Priser, transport, opvisninger mm.

Læs mere

Nysgerrig på mere?

På både Facebook og Instagram findes der masser af inspiration fra tidligere events #eurogym2022

Instagram

Tilmelding

Tilmeld jer her, eller tag fat i Mie Hytteballe Kristensen og hør mere

Tilmelding

Ny inspiration og kompetencer til trænerne ved EUROGYM

Det er ikke kun gymnasterne som får en uforglemmelig oplevelse, som træner kommer du tættere på gymnasterne, henter inspiration og knytter nye relationer til andre gymnastiktrænere.

Læs fx hvad to trænere tog med sig hjem fra sidste EUROGYM:

“Som instruktør der er afsted til EUROGYM får man en på opleveren. Det er for mig en af de fedeste uger på året, da jeg rejser til et europæisk land med en masse dejlige mennesker, bestående af instruktører, gymnaster og hjælpende forældre. Vi nyder hinandens selskab, man ser en masse nye ting, jeg lærer mine gymnaster bedre at kende, tester min omstillingsparathed, møder en masse nye mennesker, samler inspiration, får nye tips og tricks, oplever nye situationer og finder nye løsninger.” siger Cecilie, instruktør i Hvidovre Gymnastikforening og deltager til EUROGYM 2022

“Det har givet en masse inspiration, reflektion og indtryk som vi tager med os hjem og som vi helt sikkert vil bruge til at udvikle videre på vores egen gymnastik.
Alt i alt en rigtig god uge for både gymnaster og trænere som vi vil tage med os og huske i lang tid fremover.” siger Amanda, tidligere sportschef i Lyngby Gentofte Gymnastikforening og deltager i EUROGYM 2022.

Forum kun for trænerne

Samtidig med at der er FunZone for de unge gymnaster, er der til EUROGYM også et Educational Forum, hvor trænere og ledere kan mødes og blive inspireret og lære hinanden at kende. Temaet for dette års Educational Forum er Koreografi. Underviseren er Gry Nygård Fredriksen, som bl.a. har været koreograf og kunstnerisk leder for Nordisk Aften til Gymnaestrada i 2019 og til World Gym for Life Challenge i 2017.