Gymnasternes dag blev afholdt for 69. gang - GymDanmark

Gymnasternes dag blev afholdt for 69. gang

Traditionen tro åbnede  dørene til Gymnasternes dag den anden weekend i marts, og i år var over 25 hold klar til at vise gymnastik på alle niveauer. Der var lagt op til et underholdende show med masser af seværdig og underholdende gymnastik. Det var i år 69. gang, at der blev afholdt Gymnasternes Dag i Paarup hallen, og det var et meget varigerende show der blev fremvist, hvor man kunne opleve både opvisnings-og konkurrencegymnaster samt mange af gymnastikkens discipliner.

Gymnasternes dag er en dag for gymnasterne, hvor der er fokus på, at gymnasterne er i centrum og kommer til at føle sig som noget særligt. Der var også indlagt en pause med fællesdans for både publikum og gymnaster. En helt igennem festlig, hyggelig og ikke mindst god dag for gymnaster og trænere.

Gymnasternes dag fortsætter på Sjælland d. 23. marts – find info og program her