Bliv Early Birder til TALENTseminaret - GymDanmark

Bliv Early Birder til TALENTseminaret

Alt den modgang, hvad skal vi med den? Langt de fleste trænere kender det. Man arbejder med en gymnast, som går igennem en periode, hvor det går ned ad bakke, motivationen mangler og gymnasten er ovenikøbet lige røget ind i en overbelastningsskade. Hvordan forholder vi os til det?

De færreste gymnaster oplever at gå igennem en gymnastikkarriere uden at opleve modstand og store udfordringer på vejen. Heldigvis er det for de fleste ikke forbundet med større problemer, end at de fortsætter ufortrødent med at lave gymnastik. Men i andre tilfælde bliver modstanden og udfordringerne for store og kan i sidste ende medføre at gymnasterne stopper.

Derfor sætter vi på dette talentseminar fokus på ”Bagsiden af gymnastikken” og de fysiske, fysiologiske og psykologiske aspekter, der kan være skyld i eller forbundet med nogle af de udfordringer gymnasterne oplever i løbet af gymnastikkarrieren. Og ikke mindst hvordan vi som trænere kan forholde os til gymnaster, der oplever modstand og store udfordringer.

Bliv Early Birder til TALENTseminaret

Tilmeld dig inden d. 30. april

Tilmeld

Talent- og elitestrategi

Gå på opdagelse i vores Talent – og Elitesatrategi

Læs mere