GymTræner 2 – Træningsplanlægning og fysisk træning - GymDanmark

GymTræner 2 – Træningsplanlægning og fysisk træning

23 sep - 24 sep 2023

For erfarne trænere med fokus på træningsplanlægning og fysisk træning

Arrangør GymTræner 2 - Basis
Sted SG Huset
Adresse SG Huset, Ryttervej 70, 5700 Svendborg
Tilmeldingsfrist 7. september 2023
Efter­tilmeldings­frist 7. september 2023
Kontakt Pil Christiane Lindekron
Email pcl@gymdanmark.dk
Antal pladser 15
Pris for medlemmer kr. 3.995
Pris for ikke medlemmer kr. 7.990
Eksternt ID 2332003

På GymTræner 2 – Basis lærer du at arbejde ansvarligt med gymnaster, som skal deltage i opvisninger og/eller konkurrencer.

På dette modul er der fokus på styrketræning som en del af den fysiske træning. Du lærer bl.a., hvordan man tilpasser træningen henover en sæson (periodisering) samt hvordan man arbejder med krav og kapacitetsanalyse i forhold til, hvad den enkelte gymnast har brug for. Du bliver også klogere på, hvordan man kan forebygge overbelastningsskader. Ligesom på de to andre moduler i GymTræner 2 – Basis kommer du til at forholde dig til dig selv som træner gennem refleksion og sparring med de andre deltagere.

Opbygning af uddannelsen

Læs mere

 • Valgmodul 1 – Lørdag kl. 18.30-21.30

  Test som redskab

  Teori og praktik omkring udførelse af test blandt unge udøvere i alderen 14+, med det formål at belyse udøvernes kapacitet og forholde sig til, om denne stemmer overens med de krav der stilles gennem sporten.

  Vælges ved tilmelding.

 • Valgmodul 2 – Søndag kl. 12.30-15.30

  Smidighedstræning for børn og unge

  Her kigger vi både på den videnskabelige og praktiske tilgang til smidighedstræning. Hvad anbefaler videnskaben, når vi gerne vil hjælpe vores gymnaster til at opnå deres mål? Hvorfor er hofteleddets anatomi vigtig at kende lidt til, og hvornår er vores gymnaster særligt udfordret/sårbare i forbindelse med smidighedstræning? Hvilke former for smidighedstræning findes der, og hvordan arbejder vi bedst med disse i praksis?

  Vælges ved tilmelding.