GymTræner 2 – Træningsmiljø og dig som leder, Ollerup - GymDanmark

GymTræner 2 – Træningsmiljø og dig som leder, Ollerup

9 sep - 10 sep 2023

For erfarne trænere med fokus på lederrollen, træningsmiljø og talentudvikling

Arrangør GymTræner 2 - Basis
Sted Gymnastikhøjskolen i Ollerup
Adresse Svendborgvej 3, 5762 Vester Skerninge
Tilmeldingsfrist 27. august 2023
Pris for medlemmer kr. 3.995
Pris for ikke medlemmer kr. 7.990
Eksternt ID 2332001

Program

Se hele programmet her

Velkomst: Lørdag: 09.30
Afslutning: Søndag kl. 16.00

Efter den fysiske del af uddannelsen følger en online del, hvor du mødes med din underviser og gruppe to gange.
Grupper dannes af praktiske hensyn efter, hvad der passer bedst i din kalender.
Derfor skal du hurtigst muligt skrive dit navn, på den tid der passer dig bedst til gruppesession 1 + 2. Tiderne fordeles efter ”først-til mølle” princippet. Link tilsendes ved tilmelding.

Session 1
Onsdag d. 27. sep. kl. 16-18
Torsdag d. 28. sep. kl. 19-21

Session 2
Onsdag d. 25. okt. kl. 19-21
Fredag d. 27. okt. kl. 16-18

På GymTræner 2 – Basis lærer du at arbejde ansvarligt med gymnaster, som skal deltage i opvisninger og/eller konkurrencer.

På dette modul kommer du til at arbejde med centrale begreber inden for talentudvikling samt hvad der kendetegner et sundt talentudviklingsmiljø – og hvordan man skaber det.
Der bliver snakket trænerfilosofi og coaching og din rolle som leder. Derudover stiller vi skarpt på samarbejdet med forældrene, og hvordan de kan være medspillere og en god ressource.

Ligesom på de to andre moduler i GymTræner 2 – Basis kommer du til at forholde dig til dig selv som træner gennem refleksion og sparring med de andre deltagere.

Hør Jonas fortælle om denne uddannelse

Jonas Vestergaard Jensen er underviser på denne uddannelse – Hør hvad du kan forvente

Video

Underviser på uddannelsen er:

Jonas Vestergaard Jensen

Modulet Træningsmiljø og dig som leder er udviklet af Jonas Vestergaard Jensen. Det har han gjort i samarbejde med GymDanmark, fordi han mener det er vigtigt at sætte særligt fokus på talentudvikling og trænerens særlig rolle heri, som leder for gymnasten, holdet, forældre og klubben. Jonas er uddannet med en kandidat i idræt med speciale i talentudvikling og sportspsykologi, og har udover mange års erfaring som gymnastiktræner i TeamGym og tumbling, arbejdet som talentudviklingskonsulent i GymDanmark, selvstændig sportspsykologisk konsulent, underviser på Københavns Universitet og nu som konsulent i DIFs Team Talent og Elite.

 Jonas stræber efter at skabe et undervisningsmiljø, hvor det er muligt at dele både de historier hvor man lykkes og de historier hvor man er mislykkes som træner. Målet for undervisningen er nemlig at deltagerne opnår nye indsigter omkring det at være træner – og ultimativt at deltagerne opnår nye indsigter om sig selv som træner.

”For at skabe de bedste mulige rammer for, at vores gymnaster udvikler sig hjemme i hallen, er det afgørende at vi som trænere er nysgerrig, ydmyge og går åbent og eksperimenterende til opgaven. Det forsøger jeg at skabe rum for på dette modul. Hvis vi mener, at det er vigtigt, at vores gymnaster tør fejle under træningen, så er det selvfølgelig også vigtigt at vi tør gøre det samme når vi øver os.”