GymTræner 2 – Basis; Træningsmiljø og dig som leder; Ollerup - GymDanmark

GymTræner 2 – Basis; Træningsmiljø og dig som leder; Ollerup

9 okt - 10 okt 2021

Træningsmiljø og dig som leder

Arrangør GymTræner 2 - Basis
Sted Gymnastikhøjskolen i Ollerup
Adresse Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborgvej 3, 5762 Vester Skerninge
Tilmeldingsfrist 29. september 2021
Efter­tilmeldings­frist 30. september 2021
Kontakt Pil Christiane Lindekron
Email pcl@gymdanmark.dk
Antal pladser 20
Pris for medlemmer kr. 3.000
Pris for ikke medlemmer kr. 6.000
Eksternt ID 2132001

Program

Læs mere

At være en god træner er noget man skal øve sig på – Det kommer ikke af sig selv. Hvem er DU som træner? Hvilke valg og fravalg gør du dig i træningen?

På GymTræner 2 uddannelsen er der fokus på træneren som reflekterende praktiker og leder, trænerens rolle i skabelsen af et udviklende og lærende træningsklima i hallen og træneren som sæsonplanlægger og tilrettelægger.

Har du erfaring som træner og vil dygtiggøre dig inden for trænerfaget mange facetter er dette uddannelsen til dig. Du lærer ”at træne for at præstere” og at arbejde frem mod opvisning eller konkurrence.

 • Målgruppe

  For dig som er erfaren træner med ansvar for den daglige træning samt sæsonplanlægning for et hold. Du arbejder enten med opvisnings-og/eller konkurrencegymnastik.
  Alderskrav: Minimum 18 år (samt mindst 2 års trænererfaring)

  Du skal være klar på:

  • at tage din trænerrolle op til revision og være nysgerrig på din og andres tilgang til trænergerningen
  • at dygtiggørelse tager tid. Det forventes, at du forbereder dig inden uddannelsen samt der vil være opfølgning på uddannelsen i form af hjemmeopgaver

GymTræner 2 - Træningsmiljø og dig som leder

GymTræner 2 – Træningsmiljø og dig som leder, er ét af de 3 moduler som tilsammen udgør GymTræner 2 – Basis

Læs mere

Hør Jonas fortælle om denne uddannelse

Jonas Vestergaard Jensen er underviser på denne uddannelse – Hør hvad du kan forvente

Se video

GymTræner og Fitness camp – Ollerup

Træningsmiljø og dig som leder er en del af GymTræner og Fitness camp – Ollerup med mere end 15 kurser og uddannelser samlet i samme weekend – kom og nyd fællesskabet, mens du dygtiggør dig som træner

Underviser på uddannelsen er:

Jonas Vestergaard Jensen

Modulet Træningsmiljø og dig som leder er udviklet af Jonas Vestergaard Jensen. Det har han gjort i samarbejde med GymDanmark, fordi han mener det er vigtigt at sætte særligt fokus på talentudvikling og trænerens særlig rolle heri, som leder for gymnasten, holdet, forældre og klubben. Jonas er uddannet med en kandidat i idræt med speciale i talentudvikling og sportspsykologi, og har udover mange års erfaring som gymnastiktræner i TeamGym og tumbling, arbejdet som talentudviklingskonsulent i GymDanmark, selvstændig sportspsykologisk konsulent, underviser på Københavns Universitet og nu som konsulent i DIFs Team Talent og Elite.

 Jonas stræber efter at skabe et undervisningsmiljø, hvor det er muligt at dele både de historier hvor man lykkes og de historier hvor man er mislykkes som træner. Målet for undervisningen er nemlig at deltagerne opnår nye indsigter omkring det at være træner – og ultimativt at deltagerne opnår nye indsigter om sig selv som træner.

”For at skabe de bedste mulige rammer for, at vores gymnaster udvikler sig hjemme i hallen, er det afgørende at vi som trænere er nysgerrig, ydmyge og går åbent og eksperimenterende til opgaven. Det forsøger jeg at skabe rum for på dette modul. Hvis vi mener, at det er vigtigt, at vores gymnaster tør fejle under træningen, så er det selvfølgelig også vigtigt at vi tør gøre det samme når vi øver os.”