GymTræner 2 – Basis – Sportspsykologi - GymDanmark

GymTræner 2 – Basis – Sportspsykologi

22 aug - 23 aug 2020

Sportspsykologi

Arrangør GymTræner 2
Sted Gymnastikhøjskolen i Ollerup
Adresse Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborgvej 3, 5762 Vester Skerninge
Tilmeldingsfrist 3. august 2020
Efter­tilmeldings­frist 6. august 2020
Kontakt Pil Christiane Lindekron
Email pcl@gymdanmark.dk
Antal pladser 20
Pris for medlemmer kr. 3.000
Pris for ikke medlemmer kr. 6.000
Eksternt ID 2032001

At være en god træner er noget man skal øve sig på – Det kommer ikke af sig selv. Hvem er DU som træner? Hvilke valg og fravalg gør du dig i træningen?

På GymTræner 2 uddannelsen er der fokus på træneren som reflekterende praktiker og leder, trænerens rolle i skabelsen af et udviklende og lærende træningsklima i hallen og træneren som sæsonplanlægger og tilrettelægger.

Har du erfaring som træner og vil dygtiggøre dig inden for trænerfaget mange facetter er dette uddannelsen til dig. Du lærer ”at træne for at præstere” og at arbejde frem mod opvisning eller konkurrence.

 • Målgruppe

  For dig som er erfaren træner med ansvar for den daglige træning samt sæsonplanlægning for et hold. Du arbejder enten med opvisnings-og/eller konkurrencegymnastik.
  Alderskrav: Min. 18 år (samt min. 2 års trænererfaring)

  Du skal være klar på:

  • at tage din trænerrolle op til revision og være nysgerrig på din og andres tilgang til trænergerningen
  • at dygtiggørelse tager tid. Det forventes, at du forbereder dig inden uddannelsen samt der vil være opfølgning på uddannelsen i form af hjemmeopgaver

GymTræner 2 – Sportspsykologi

GymTræner 2 – Sportspsykologi er ét af de 3 moduler som tilsammen udgør GymTræner 2 – Basis

Læs mere

Hør Adam fortælle om denne uddannelse

Adam er underviser på denne uddannelse – Hør hvad du kan forvente.

Video

Underviser på uddannelsen:

Modulet ”Sportspsykologi” er udviklet af Adam Blicher, som er uddannet Cand. Scient. Psyk. At arbejde med læring i trænergerningen er noget Adam gennem de sidste år har høstet stor ros for i Dansk Tennis Forbund og Danmarks Basketball forbund.

Adam kommer i sin undervisning ikke med den endegyldige løsning eller den eneste løsning, der findes, men det er hans ambition og mål, at alle deltagere har et fælles sprog indenfor det mentale og er bevidste om, hvordan de handler mest hensigtsmæssigt med henblik på, hvordan de hjælper gymnasterne til at trives, udvikle sig og præstere, når det er vigtigt for dem.

I sin undervisning stræber Adam altid efter at forstå deltagernes virkelighed og på baggrund af dette kan sætte relevant teori i spil.

”Det er mindre vigtigt for mig om de bagvedliggende teorier kan gengives til ug. Vi skal forstå hvad, der ligger bag rent teoretisk, men omdannes hvad vi arbejder med på kurset ikke til færdigheder i kursisternes praksis, så har jeg fejlet som underviser”