Akrobatik som en del af træningen og den gode opvisning - GymDanmark

Akrobatik som en del af træningen og den gode opvisning

13 nov 2022 kl. 09:00 - 20:00

Kursus med fokus på, hvordan du forsvarligt underviser og opbygger akrobatiske momenter i din træning

Adresse Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kgs. Lyngby, Opvarmningssalen
Tilmeldingsfrist 2. november 2022
Pris for medlemmer kr. 1.995
Pris for ikke medlemmer kr. 3.990
Eksternt ID 2237008

Målgruppe

Alle trænere der arbejder med Akrobatik i træningen og evt. som element i et opvisningsprogram

 • Indhold

  På kurset vil der være fokus på, hvordan du forsvarligt underviser og opbygger akrobatiske momenter i din træning. Der arbejdes med balancemomenter (statiske positioner som flere gymnaster udfører i samarbejde, fx to-mand-høj), tempomomenter (dynamiske momenter med en svævefase) samt pyramider.

  Du kommer i dybden med undervisningsmetoder, formidling og træningsplanlægning, så du er helt klar til at undervise dit hold hjemme i foreningen.

  Der vil også være fokus på, hvordan du kan gøre brug af akrobatiske momenter i gymnastikopvisningen og skabe et fedt flow mellem momenterne.

 • Mulighed for certificering

  Har du inden kurset gennemført GymTræner 1 – Basis, vil der være mulighed for at supplere dette kursus med en certificeringsdel, så du får bevis på GymTræner 1 – Specialedel – Acrobatik.
  Certificeringsdelen vil bestå af planlægning af en træning med egne gymnaster, hvor du vil få feedback på din undervisning.

  Afvikling af certificeringsdelen aftales nærmere med underviseren på kurset.

 • Program
 • Underviser

  Kamine Julie Dam Jacobsen
  Kamine er underviser på GymTræner 1 – Basis og udvikler og underviser på GymTræner 1 – Specialedel – Acrobatik. Kamine har en kandidat i human fysiologi på Københavns Universitet. Kamine har erfaring med at undervise både børn og voksne i alt fra voksen-barn-hold til springgymnastikhold og acrobatikhold. Derudover har Kamine også erfaring med både at undervise breddehold og konkurrencehold, og hun står i spidsen for en nystartet Sports Acro konkurrenceafdeling i Hvidovre Gymnastik.
  For Kamine er det vigtigt at man som træner lærer at tænker over sin træning og ikke kun på sin træning, og kunne sætte den i relation til de gymnaster, man arbejder med. Kamine lægger derudover vægt på at trænere bliver rustet til at vide mere og det at være træner, end hvordan gymnastiske elementer udføres.