Webinar - Suppler med fitness - hør hvordan - GymDanmark

Webinar – Suppler med fitness – hør hvordan

26 apr 2021
Arrangør GymDanmark
Sted Online
Adresse Online
Tilmeldingsfrist 26. april 2021
Efter­tilmeldings­frist 26. april 2021
Kontakt GymDanmark
Email sho@gymdanmark.dk

Fitness tiltrækker nye medlemmer

Fitness er meget mere end træning i maskiner. Det er også træning på hold for os, der vil i god form og træner for motionens skyld.

Fitness holdtræning er yoga, crosstræning, funktionel træning, kettlebells, pilates, dance, step og meget mere. Kort sagt: træning med fokus på styrke og kondition.

… og så er fitness i dag danskernes foretrukne idrætsgren. Fitness kan tiltrække målgrupper, som I måske ikke tidligere har haft i jeres forening. Gå fx på jagt efter alle de nye aktive, som under Coronaen er begyndt med gåture i skoven.

Bliv inspireret til, hvordan I kommer ud over rampen med fitness tilbud i din forening, når vi inviterer til webinar den 26. april kl. 17.00-18.15. Hent også inspiration til, hvordan I med fitnessaktivitet fastholder jeres medlemmer, når Haslev TT på webinaret deler ud af deres erfaringer med opstart og drift af fitness i deres forening.

På webinaret får du:

  • Indblik i hvordan man starter et foreningsbaseret fitnesscenter og/eller holdaktiviteter for bl.a. de voksne motionister
  • Indblik i Haslev TTs succes ved at supplere gymnastik med fitnesscenter
  • Ideer til finansiering
  • Tips til at skaffer instruktører og hvad det kræver at være frivillig
  • Indblik i hvilke uddannelser og kurser der tilbydes i Bevæg dig for livet – Fitness

Bevæg dig for livet – Fitness tilbyder gratis efterfølgende rådgivning til foreningen og der er mulighed for at ansøge om rentefrit lån til etablering af foreningsbaseret fitnesscenter/udendørs fitnessanlæg.

Find mere information om fitness her