AFLYST - Tumbling for Alle - GymDanmark

AFLYST – Tumbling for Alle

7 nov 2020
Arrangør Tumbling
Sted SG Huset
Adresse SG Huset, Ryttervej 70, 5700 Svendborg
Tilmeldingsfrist 18. oktober 2020
Efter­tilmeldings­frist 21. oktober 2020
Email sport@gymdanmark.dk
Pris kr. 120
Eksternt ID 1682

Stævnet i SG hallen forsøges afviklet, indenfor de rammer som  gældende Corona restriktioner tillader.

Har du spørgsmål til stævnet kan du kontakt Søren Juul Sømod telf. 2075 8066.

 • Hvad er Tumbling for Alle?

  Tumbling for alle

  Tumbling for alle er en konkurrenceform målrettet børn og begyndere i tumbling. Det er en videreudvikling af konkurrenceudbuddet i GymDanmark, som en introduktion til sportsgrenen, inden man prøver kræfter med Power Series konkurrencerne.

  Formålet er at skabe en blid introduktion til det at gå til konkurrence, i et forsøg på at nedtone den alvor, der ellers ofte forbindes med at gå til konkurrence. I korte træk handler Tumbling for alle altså om at skabe ro og tryghed for de deltagende gymnaster, så de kan fokusere på egen indsats og opbygge et godt forhold til det at gå til konkurrence.

  I bund og grund handler det om at børn ikke bare er miniudgaver af voksne og derfor skal have mulighed for at konkurrere på andre vilkår. Vi lægger op til at man i klubben træner alsidigt og arbejder med at mestre teknikkerne på hvert udviklingstrin, inden man rykker op i rækkerne, så man ikke springer vigtige grundlæggende færdigheder over. Det kommer gymnasten til gode på den lange bane.

  Mere info

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen