Holdtræning/Fitness: Inspiration og videreuddannelse - GymDanmark

Holdtræning/Fitness: Inspiration og videreuddannelse

Gode instruktører er med til at skabe en stærk forening. Derfor er uddannelse og kurser et af Bevæg dig for livet – Fitness’ kerneområder. Hvad enten I står og skal uddanne nye instruktører eller har behov for videreuddannelse, så tilbyder vi et bredt udvalg af uddannelser og kurser målrettet gymnastikforeningerne i Danmark.

Målgruppe: Trænere i foreninger med (kommende) fitnesshold

Sådan kommer du igang:

Vi tilbyder uddannelse/kurser nedenstående områder. Inden for hvert område er der basisuddannelser samt forskellige kurser. Basisuddannelserne danner grundlag for at kunne følge undervisningen på de øvrige kurser.

Individuel træning

Læs mere

Funktionel træning

Læs mere

Koreografi

Læs mere
Fitness

Body & Mind

Læs mere

Indoor cycling

Læs mere

Fitness Tryday

Fitness Tryday er en dag spækket med inspiration, træning, sved og latter. Her kan du som udøver prøve kræfter med noget andet, end det du normalt træner eller kickstarte formen, hvis du overvejer at komme i gang med at træne. Det er en dag, hvor der er fokus på det allerbedste inden for fitness og som gerne skulle motivere til at fortsætte fitnesstræningen i en forening.

Læs mere

Kom godt i gang...

Med vores “Kom godt i gang med…”-pakker får jeres forening hjælp til at komme i gang med en ny aktivitet eller et arrangement. Der er pakker til bl.a. børne- og teenfitness, mandehold og udendørs fitness.

Læs mere

Foreningsturen til Club La Santa

Foreningsturen til Club La Santa er guf for alle instruktører, der brænder efter ny inspiration og mulighed for at dyrke interessen for fitness sammen med andre. Her er der masser af spændende og relevante workshops for fitnessinstruktører, der vil møde nogle af landets dygtigste undervisere og få nye redskaber til deres undervisning.

Læs mere
Fitness

Body & Mind Convention

En hel weekend med yoga og pilates i alle afskygninger. Det er opskriften på Body & Mind Convention, hvor landets bedste undervisere – samt et par fra udlandet – byder på et hav af forskellige workshops inden for yoga og pilates. Prøv for eksempel pilates for hofterne (Hip Hip Hooray), yin yoga i hverdagen eller kom i gang med hovedstand.

Læs mere

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen