Er dit barn klar på en udfordring? Kom til GymDanmark Dystdag - GymDanmark

Er dit barn klar på en udfordring? Kom til GymDanmark Dystdag

Søndag den 11. juni inviterer GymDanmark i samarbejde med IF32 Glostrup Gymnastikforening og andre omkringliggende foreninger til en herlig gymnastikdag for både børn og voksne. Mens ungerne dyster i gymnastikhallen, kan forældrene få sved på panden udenfor.

Dystdag er en ny aktivitet i GymDanmark. Her får børn i alderen 6-10 år mulighed for at prøve masser af forskellige gymnastikdiscipliner af, i en dyst mod sig selv og sammen med andre.
Måske er dine børn allerede bekendte med springgymnastik eller rytme, og måske vil de gerne prøve mere eller andet. Der er noget for alle børn, både Rytmisk gymnastik, TeamGym, Rope Skipping (sjipning), Tumbling, Sports Acrobatik, Idrætsgymnastik (redskabsgymnastik) og Funktionel Fitness.

Er dystdagen noget for dit barn?

GymDanmark Dystdag er en mulighed for børn at prøve forskellige gymnastikdiscipliner og samtidig dyste mod sig selv og andre. Man kan deltage alene, eller man kan komme flere, alle kan deltage. Dit barn behøver ikke at have nogen erfaring med de enkelte discipliner, dysterne er for alle og meningen er at have det sjovt med andre. Alle børn modtager en flot medalje for deltagelse.

OBS I kan også deltage som forening med jeres træner

Mulighed for forældre også at få sved på panden

Samtidigt med at dit barn afprøver (nye) gymnastikdiscipliner og dyster mod andre, kan du som forælder vælge at deltage i fælles udendørs funktionel træning. Glostrup IF 32s dygtige trænere sørger for humør og bevægelse med fokus på styrke, stabilitet og kredsløb. Der trænes med redskaber som vægtbolde, kettlebells og elastikker. Alle kan være med (18+), det kræver ikke nogen særlige kvalifikationer.

Tilmelding

Læs mere

Børnegymnastik i GymDanmark

Tilbud til foreningerne

Læs mere

Bliv hjælpetræner

Læs mere

Test dig selv

Hvordan er du som træner? Gratis e-læringsmodul

Læs mere

Dystdag i JERES forening?

Vil din forening også afholde en dystdag for børn fra 6 – 10 år? Kontakt os i GymDanmark og få en snak om mulighederne. Kontakt Elisabeth Reumert, 6126 4509 eller ere@gymdanmark.dk

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen