Fristen for at opstille til GymDanmarks frivillige enheder er ved at udløbe - GymDanmark

Fristen for at opstille til GymDanmarks frivillige enheder er ved at udløbe

Vil du gøre en forskel for gymnastik og fitness, og dermed bidrage til udviklingen af måske den vigtigste idræt i Danmark, så er det nu du skal til tasterne. Lige nu, og frem til den 15. september kan du opstille til GymDanmarks frivillige enheder.

Som frivillig i GymDanmark bliver du en del af et unikt fællesskab som giver dig mindeværdige oplevelser og meningsfuldt frivilligt arbejde. Som medlem af bestyrelsen kommer du helt ind i maskinrummet af dansk gymnastik og fitness og bliver en del af det strategiske arbejde. Som komitémedlem kommer du tæt på din ynglingsdisciplin og medvirker til fx planlægning af aktiviteter.

Opstilling til GymDanmarks frivillige enheder

Den 19. august varslede GymDanmark Årsmøde, hvor blandt andet information om valg til bestyrelse, disciplinkomitéer og ordensudvalg blev meddelt. Her kunne man læse hvilke poster der er valg til og hvem som allerede havde besluttet sig for at genopstille til deres poster. Læs mere her

Ændringer i forhold til tidligere udmelding om ledige poster

Bestyrelsesmedlem Erik Juhl Mogensen har efter flere år i bestyrelsen, valgt at stille sin bestyrelsespost til rådighed fra Årsmødet 2022. Erik har en lang karriere bag sig i GymDanmark, både som træner, dommer og frivillig på flere ledelsesmæssige positioner. Fx har Erik fungeret som tidligere formand, næstformand og kasserer, i Dansk Trampolin Forbund, som medlem af European Gymnastics Excecutive Committee siden 2001, de første 12 år som præsident for trampolinsporten i Europa, Eliteudvalgsformand og senest som medlem af GymDanmarks bestyrelse siden 2018. Dette betyder at der til Årsmødet skal findes ét bestyrelsesmedlem for ét år, og to for to år, heraf genopstiller Mette Schmidt Rasmussen til den ene post.

Ordensudvalgsmedlem og modtager af GymDanmarks ærestegn Hans Chr. Bjerg har også meddelt at han alligevel ikke genopstiller til sin post, og dermed slutter en 32-årig lang tjeneste for GymDanmark. Mange husker måske Hans Chr. for sin tid som formand for det daværende DGF igennem 14 år. Hans Chr. har også tidligere været medlem af EGs eksekutivkomité og senest har han siddet i GymDanmarks Ordensudvalg i 16 år.  Ordensudvalget søger derfor nu to nye medlemmer for to år og to suppleanter for ét år, heraf genopstiller Bent Busk til den ene suppleant post.

I Komité for Rope Skipping har Bente Lindegaard Magnussen besluttet at genopstille for to år. Der er dermed fortsat én ledig post for ét år i Komité for Rope Skipping.

Få mere at vide

Er du i tvivl om det er noget for dig at opstille, så kontakt formand for de forskellige disciplinkomitéer eller GymDanmarks formand Anders Jacobsen.

Læs alt om valg til GymDanmarks frivillige enheder her

Læs mere

Læs alt om Årsmødet her

Læs mere