Billetsalget til DM i TeamGym 2022 er begyndt - GymDanmark

Billetsalget til DM i TeamGym 2022 er begyndt

Kom til Aalborg og oplev Danmarks bedste TeamGym-gymnaster kæmpe om Danmarksmestertitlen 2022. Vi tør godt love spænding, stemning og masser af fantastisk gymnastik.

DM i TeamGym afholdes i år som en del af DM-Ugen der er en slags mini-OL. Udover TeamGym har du mulighed for at opleve mere end 28 forskellige andre idrætter, når 180 medaljesæt skal uddeles fordelt over fire dage. Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at komme til Aalborg 23. – 26. juni 2022. DM i TeamGym afholdes den 24. og 25. juni i Gigantium, Aalborg.

FREDAG - SENIOR

Herrer

TeamGym Aarhus
Gladsaxe IF
Gjellerup Sdr. S.G. og I.
Svendborg GF

Mix

Greve Gymnastik og Trampolin
TeamGym Odense
TeamGym Nordsjælland

Damer

Viborg GF
TeamGym Nordsjælland
Bolbro Gymnasterne
TeamGym Aarhus

LØRDAG - MINI

Drenge

Slagelse GF
Slagelse GF
Munkebjerg Gymnastikforening
GF Køge Bugt

Piger

Bolbro Gymnasterne
Svendborg GF
TeamGym Djurs
Rødovre og Omegns Gymnastikforening (ROG) DMP 1

LØRDAG - JUNIOR

Mix

Rødovre og Omegns Gymnastikforening (ROG)
Eskilstrup G & IF
Springteam Sæby
GF Køge Bugt

Piger

TeamGym Aarhus
Bolbro Gymnasterne
Greve Gymnastik og Trampolin
Rødovre og Omegns Gymnastikforening (ROG)

Drenge

GymHelsinge
Svendborg GF
TeamGym Aarhus
Gladsaxe IF

Køb din billet her

Læs mere

Alt om DM-Ugen

Læs mere

Dagsprogram DM 2022

Læs mere

Meget mere sport

Som en del af DM-Ugen får publikum mulighed for, udover en masse dejlig gymnastik, også helt gratis at opleve en masse andre idrætsgrene. Du kan frit vælge mellem at se fx cykling, atletik, rally eller den (nye) og meget populære padel-tennis-disciplin. OG så skal du naturligvis også kigge forbi vores tre andre gymnastikdiscipliner: Trampolin, Idrætsgymnastik og for første gang i GymDanmark uofficielt DM i Funktionel Fitness.

Planlæg din DM-uge

Til DM-ugen er der udviklet en særlig APP som er din genvej til at planlægge en fuld weekend med alt det sport du overhovedet orker. Download appen hvor du kan vælge og vrage mellem 28 forskellige idrætter, udvælge dine favoritter og få overblik over hvordan du kommer rundt mellem de mange venues.

Bliver der streaming af DM?

Ja det gør der, men vi vil så gerne se jer til DM-ugen i Aalborg. Gymnasterne har savnet jer, VI har savnet jer, gymnastik er bedst når det opleves live. Men til jer som ikke har mulighed for at komme forbi og deltage i danmarkshistoriens første DM-Uge vil der blive lagt link ud på GymDanmark Facebook og Instagram når vi nærmer os.

GymDanmark Instagram

#GymDanmark

Læs mere

DM-Ugen App

DM-Ugen Instagram

#DMUgen

Læs mere