Nye anbefalinger for foreningsidræt og krav om Coronapas i træningscentre - GymDanmark

Nye anbefalinger for foreningsidræt og krav om Coronapas i træningscentre

Nyheden er opdateret 23. december 2021 mht. krav om Coronapas i træningscentre.

Følgende anbefalinger er meldt ud af Kulturministeriet og gælder dermed alle GymDanmarks gymnastik- og fitnessforeninger. Læs mere her

  • Foreningerne anbefales at aflyse alle indendørs aktiviteter her under idrætsaktiviteter (ikke udendørs) i juleferien. Det vil sige fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar, hvor planen er, at børnene igen begynder i skole. DIF og DGI opfordrer på det kraftigste foreningerne at følge anbefalingen.
  • Senior-eliteidrætten kan stadig fortsætte, men nu uden tilskuere på lægterne. Tilskuerrestriktionen gælder ligeledes fra søndag morgen, men løber frem til den 15. januar 2022. Læs hvem der hører under elitedræt her
  • Nye retningslinjer for træningscentre (opdateret d. 23. december)
    Krav om Coronapas i træningscentre, gældende fra 24. december 2021.
    Læs det hele her