Beslutninger fra GymDanmarks Årsmøde 2021 - GymDanmark

Beslutninger fra GymDanmarks Årsmøde 2021

36 medlemsforeninger deltog, og vedtog, lørdag den 13. november nye vedtægter for GymDanmark på forbundets Årsmøde i Kolding. Herudover blev der valgt nye medlemmer til de frivillige enheder og forbundets kommende strategi blev præsenteret.

Repræsentantskabet godkendte også regnskab for 2020 og budget for 2022, herunder en 2% fremskrivning af takster for 2022/2023. På mødet blev også drøftet fælles retningslinjer, økonomi, uddannelsernes tilgængelighed og kommercielle partnerskaber.

Strategi 2022 – 2023

Bestyrelsen fremlagde strategi 2022 – 2025 med et overordnede mål om, at fastholde medlemmer i medlemsforeningerne. Vi vil skabe så gode miljøer som muligt for alle, der allerede er, eller ønsker at være, en del af GymDanmark.

Strategien operationaliseres i fire strategiske spor:

  • National konkurrencestruktur med afsæt i Etisk Kodeks der kan danne grundlag for udvikling af konkurrencestrukturer og reglementer. Effekten skal skabe bedre trivsel og udvikling hos gymnaster.
  • Træneruddannelse. Dobbelt så mange foreninger som i dag, skal benytte GymDanmarks uddannelser for at sikre at alle gymnaster og fitnessudøvere mødes af en kompetent træner, uanset alder, niveau og ambitioner.
  • Fastholdelse af unge i gode foreningsmiljøer. Vi vil udvikle og udbyde aktiviteter til foreninger der vil arbejde med fastholdelse.
  • Vækst i Fitness og nye konkurrence- og eventformer. Fitness er i fortsat vækst i GymDanmark og endnu flere inaktive danskere skal med. I dette spor vil vi arbejde med nye konkurrence- og eventformer i fitness for at tiltrække nye medlemmer til foreningerne.

Læs de nye vedtægter

Læs mere

Årets Forening 2021

Læs mere

Ærespriser 2021

Læs mere

Valg 2021

På Årsmødet blev der også (gen)valgt medlemmer til forbundets frivillige enheder.

Find dem alle her