Webinar - få seniorerne tilbage i træningssalen - GymDanmark

Webinar – få seniorerne tilbage i træningssalen

Seniorer har i mange år været en meget aktiv del af foreningslivet, men ifølge fremtidsforsker Jesper Bo Jensen vil seniorer tilhøre den gruppe, der allersidst vil komme tilbage til en normal hverdag igen.

Jesper Bo Jensen, direktør for Center for Fremtidsforskning sætter i en artikel til Faglige Seniorer ord på, hvordan livet for seniorerne i Danmark vil blive, når coronaepidemien klinger af i løbet af de næste par år.

Han udtaler bl.a.: “Seniorerne i 60’erne og 70’erne er den gruppe, som har følt sig mest udsatte under pandemien. De har simpelthen være angste for at dø. Derfor bliver de også den gruppe, der vil åbne sig allermest langsomt op, og som allersidst vil komme tilbage til en normal hverdag igen”.

Også socialt vil seniorerne holde sig tilbage med at genoptage deres tidligere netværk af venner og bekendte. De vil ifølge Jesper Bo Jensen afvente og holde øje med om vaccinen virker, som den skal.

Men hvordan får vi seniorerne tilbage i træningssalen?

Fysioterapeut og gymnastiktræner Susanne Knudsen har stor erfaring med træning af seniorer. Vi har inviteret hende ind på vores webinar 17. maj kl. 17 til 18.15 for at give hendes bud på, hvordan vi får seniorerne op af sofaen igen.

Susanne vil bl.a. komme ind på hvad, der kendertegner målgruppen og hvilke fysiske og sociale barrierer vi særligt skal forholde os til for at få give de ældre den bedst mulige opstart i træningssalen i slipstrømme af coronaepidemien.

 

Tilmeld dig webinar

Lyt med 17. maj kl. 17 til 18.15

Tilmeld her

På webinaret får du:

  • Definition af den typiske senior i gymnastik og fitness
  • Et bud på hvordan vi får seniorerne op af sofaen igen
  • Hvilke fysiske og sociale barrierer der følger med efter en lang Coronapause
  • Inspiration og indblik i kurser og uddannelser for målgruppen

Find mere information om fitness her

Læs mere