Webinar - suppler med Fitness - GymDanmark

Webinar – suppler med Fitness

Fitness kan trænes både indendørs og udendørs, og så er det meget mere end træning i maskiner. Det er også træning på hold for os, der vil i god form og træner for motionens skyld. Du kan blive klogere på vores webinar mandag d. 26.april kl. 17.00.

Fitness tiltrækker nye medlemmer

Fitness holdtræning er yoga, crosstræning, funktionel træning, kettlebells, pilates, dance, step og meget mere. Kort sagt: træning med fokus på styrke og kondition.

… og så er fitness i dag danskernes foretrukne idrætsgren. Fitness kan tiltrække målgrupper, som I måske ikke tidligere har haft i jeres forening. Gå fx på jagt efter alle de nye aktive, som under Coronaen er begyndt med gåture i skoven.

Bliv inspireret til, hvordan I kommer ud over rampen med fitness tilbud i din forening, når vi inviterer til webinar den 26. april kl. 17.00-18.15. Hent også inspiration til, hvordan I med fitnessaktivitet fastholder jeres medlemmer, når Haslev TT på webinaret deler ud af deres erfaringer med opstart og drift af fitness i deres forening.

På webinaret får du:

  • Indblik i hvordan man starter et foreningsbaseret fitnesscenter og/eller holdaktiviteter for bl.a. de voksne motionister
  • Indblik i Haslev TTs succes ved at supplere gymnastik med fitnesscenter
  • Ideer til finansiering
  • Tips til at skaffer instruktører og hvad det kræver at være frivillig
  • Indblik i hvilke uddannelser og kurser der tilbydes i Bevæg dig for livet – Fitness

Bevæg dig for livet – Fitness tilbyder gratis efterfølgende rådgivning til foreningen og der er mulighed for at ansøge om rentefrit lån til etablering af foreningsbaseret fitnesscenter/udendørs fitnessanlæg.

 

Find mere information om fitness her

Læs mere

Tilmed dig webinar

Læs mere