Hvordan holder vi på de unge? - GymDanmark

Hvordan holder vi på de unge?

Mange foreninger oplever, hvordan de unge forsvinder ud af foreningen. Statistikkerne taler deres eget tydeligt sprog: unge idrætsudøvere falder ofte fra i overgangen fra barndom til ungdomslivet. Det er ærgerligt både for den enkelte, foreningerne, GymDanmark, men også for hele samfundet.

GymDanmark er gået med i en større undersøgelse af denne udfordring. En undersøgelse, der foretages af idrætsforskere på Københavns Universitet. På et webinar torsdag den 25. februar får vi besøg af to af forskerne bag undersøgelsen; Glen Nielsen og Peter Elsborg.

Glen og Peter vil fortælle om undersøgelsen, der blandt andet bygger på data fra en spørgeskemaundersøgelse blandt gymnaster i alderen 12 til 20 år. De dugfriske resultater fremlægges og toppes med konkrete anbefalinger til, hvad man som forening kan gøre for at holde på de unge.

Webinar 25. februar kl. 17

Hør forskerne Glen Nielsen og Peter Elsborg gøre os klogere på, hvad der får de unge til at blive i gymnastikforeningen.

Lyt eller genlyt her

Undersøgelsen

Læs om undersøgelsen, som hedder Et godt idrætsmiljø for unge.

Læs mere

Vidensbanken

Find mere inspiration til fastholdelse af unge under Foreningsledelse i vidensbanken.

Læs mere