Corona restriktioner forlænget indtil 7. februar - GymDanmark

Corona restriktioner forlænget indtil 7. februar

Myndighederne har på pressemøde den 13. januar besluttet at forlænge de nuværende Corona restriktioner som er gældende for indendørs idræt, herunder gymnastik og fitness, foreløbig frem til 7. februar 2021.

Restriktionerne betyder at indendørs idræt holdes lukket, og at forsamlingsloftet indtil 5 personer fastholdes indtil foreløbig 7. februar. Professionel idræt er fortsat undtaget fra de særlige restriktioner og kan derfor fortsætte indendørs træning. Læs mere om hvad professionel idræt er i GymDanmark.

Nedlukningen gælder både i kommunale, private og kommercielle faciliteter, ligesom det omfatter både individuelle aktiviteter, holdaktiviteter og stævne- og turneringsaktiviteter.

Læs mere om GymDanmark Corona retningslinjer her