Corona-restriktioner lukker indendørs idræt indtil 17. januar 2021 - GymDanmark

Corona-restriktioner lukker indendørs idræt indtil 17. januar 2021

Myndighederne har på pressemøde den 29. december besluttet at forlænge de nuværende corona restriktioner som er gældende for indendørs idræt, herunder gymnastik og fitness, foreløbig frem til 17. januar 2021.

Restriktionerne betyder at indendørs idræt holdes lukket, og at forsamlingsloftet på 10 personer fastholdes foreløbig indtil 28. februar. Det er dog fortsat muligt at gennemføre træningsaktiviteter udendørs, så længe forsamlingsforbuddet på max 10 personer inkl. træner og øvrige retningslinjer overholdes. *Forsamlingsloftet er pr. 6. januar blevet sænket til 5 personer.

Nedlukningen gælder både i kommunale, private og kommercielle faciliteter, ligesom det omfatter både individuelle aktiviteter, holdaktiviteter og stævne- og turneringsaktiviteter.

Professionel idræt er fortsat undtaget fra de særlige restriktioner og kan derfor fortsætte indendørs træning. Læs mere om hvad professionel idræt er i GymDanmark.

Læs mere om Corona-restriktioner her