TAK for samarbejdet i 2020 - Forbundskontoret er på juleferie fra 18. december - 3. januar 2021 - GymDanmark

TAK for samarbejdet i 2020 – Forbundskontoret er på juleferie fra 18. december – 3. januar 2021

Det er den tid på året hvor vi plejer at takke for mange gode oplevelser i det forgangne år og ønske hinanden en glædelig jul. I år må vi nøjes med det sidste og glæde os over, at vi forhåbentlig snart igen kan mødes til spændende aktiviteter i gymnastikken og fitness’ tegn.

På Forbundskontoret siger vi tak til alle for et godt samarbejde i 2020. Vi har med stor beundring og respekt fulgt GymDanmarks medlemsforeninger og udvalg, og alle deres dygtige og engagerede frivillige, i deres store arbejde med at finde løsninger i en svær tid. I har alle bidraget med kreative og solide udveje som har givet mange gymnastik og fitness udøvere en mulighed for fortsat at kunne dyrke deres passion – for det arbejde skylder vi jer en STOR tak. Vi håber også, at vi med vores webinarer, symposier, camps og uddannelser har medvirket til nye fællesskaber og inspiration til fortsat at holde hjulene i gang – også i en coronatid.

Skulle du have lyst til at se eller gense nogle af disse aktiviteter, så kig forbi denne side

På Forbundskontoret går vi på juleferie fra fredag den 18. december om eftermiddagen, og vender tilbage mandag den 4. januar 2021. Pas godt på jer selv og på hinanden indtil vi ses igen.

Alle os på Forbundskontoret 😊

Træneruddannelse

Læs mere

GymDanmark Nytårskur

Læs mere

Træningsinspiration

Læs mere