Indendørs idræt lukkes ned i resten af landet - GymDanmark

Indendørs idræt lukkes ned i resten af landet

Smittetrykket stiger fortsat i hele landet. Derfor har myndighederne valgt at udvide de særlige restriktioner, som 69 kommuner allerede er omfattet af, til resten af landets kommuner. Det betyder, at indendørs idræt er lukket ned i hele landet frem til den 3. januar 2021.

Med virkning fra den 16. december kl. 16 er alle kommuner omfattet af særlige restriktioner. Det betyder, at indendørs idræt lukkes ned, og at der gælder et forsamlingsforbud på 10 personer for alle – også for børn og unge ved udendørs idrætsaktiviteter.

Nedlukningen af indendørs foreningsaktiviteter gælder både i kommunale, private og kommercielle faciliteter, ligesom det omfatter både individuelle aktiviteter, holdaktiviteter og stævne- og turneringsaktiviteter.

Det er fortsat muligt at gennemføre træningsaktiviteter udendørs, så længe forsamlingsforbuddet på max 10 personer inkl. træner og øvrige retningslinjer overholdes.

Ændringen betyder også, at landsdækkende turnerings- og stævnevirksomhed bortset fra professionel idræt, i praksis bliver stort set umuligt at gennemføre.

Professionel idræt er fortsat undtaget fra de særlige restriktioner og kan derfor fortsætte indendørs træning. Læs mere om hvad professionel idræt i GymDanmark.

Landsdækkende retningslinjer
For hele landet gælder, at det gældende forsamlingsforbud på 10 personer og kravet om mundbind forlænges frem til foreløbig den 28. februar 2021.

kilde dif.dk

Læs mere om Corona restriktioner her