Gode råd og informationer til foreninger  - GymDanmark

Gode råd og informationer til foreninger 

Herunder er der inspiration til, hvordan I kan holde foreningslivet i gang bl.a. ved udendørs fitness, information om kompensationsordninger, og om hvordan vi i GymDanmark håndterer tilbagebetaling af deltagergebyr for de aflyste aktiviteter.

Udendørs fitness

I går kom DIF og DGI med en præcisering  omkring udendørsaktiviteter i foreningslivet – hvilket betyder at de af GymDanmarks foreninger, som har udendørs fitness gerne må gøre det dog udfra myndighedernes retningslinjer.

Mange af GymDanmarks foreninger har allerede udendørs fitnesshold som tilbud til medlemmerne, og vi håber, at flere kan få lyst til at udbyde denne form for aktivitet. I vores “Bevæg dig for livet – Fitness” har vi en “Kom godt i gang med… Udendørs fitness”-pakke, hvor jeres forening kan få en komplet guide med øvelsesmateriale, tips, PR-hjælp og gode råd til, hvordan I starter et udendørs fitnesshold. Det ligger frit tilgængeligt for alle. Med vores “Kom godt i gang med… Udendørs fitness”-pakke kan jeres forening få hjælp til at komme i gang.

Husk at alle aktiviteter skal foregå I henhold til myndighedernes retningslinjer, og download plakat her

Kom godt i gang med udendørs fitness

Det ligger frit tilgængeligt for alle. Med vores “Kom godt i gang med… Udendørs fitness”-pakke kan jeres forening få hjælp til at komme i gang.

Læs mere

Myndighedernes retningslinjer for udendørs træning

Find informationerne omkring tilpasning fra DGI og DIF vedr. udendørs træning

Læs mere

Webinar om forskellige måder at træne på

Her kan du finde lidt forskellige typer af webinar omkring både udendørs træning, online træning mm.

Læs mere

Gode råd og tips til at holde foreningslivet i gang

Vi har samlet gode råd og inspiration til, hvordan I kan komme godt igennem den kommende tid – og hvis I har behov for at få yderligere vejledning, så tøv ikke med at tage fat i en af vores udviklingskonsulenter, så kan de hjælpe jer.

Få sparring af en af vores konsulenter

Vi står altid klar til at hjælpe vores foreninger med sparring, råd og vejledning

Kontakt

Tips og tricks til foreninger

Vi har samlet en side med gode ideer og råd til at holde foreningslivet igang.

Klik her

Kompensationsordning

Der er kommet en del opdateringer på kompensationsordninger, både på hjælpepakker, men også i forhold til arrangementer og lønkompensation. Du kan finde alle informationer her.

Evt. tilbagebetaling af deltagergebyr

Vi er i øjeblikket i fuld gang med at tilbagebetale deltagergebyret for aflyste arrangementer, vi regner med at være i gennem inden udgangen af maj. Læs mere om tilbagebetalinger her