Hent inspiration til sjipning - GymDanmark

Hent inspiration til sjipning

GymDanmark har samlet en række tilbud, som kan hjælpe med inspiration til sjippetræning (Rope Skipping). Måske har I allerede et hold i foreningen, måske ikke. Det er ikke så afgørende, for øvelserne kan også bruges til at krydre træningen på alle slags hold. Uanset hvad, så vil der være en masse træningsinspiration at hente.

Vi har samlet øvelser til både børn og voksne (motionister) – for alle kan sjippe!

Du kan starte jo med at gå på opdagelse i øvelsesbanken eller hente forslag til hele træningspas i lektionsplanerne. Det kan også være, at du gerne vil have besøg i din forening af en erfaren sjippetræner – så book en mentor.

Du finder en oversigt over alle tilbuddene i Sjippepakken.

 

Sjippepakken

Læs mere

Øvelsesbanken

Find øvelser her

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen