Hent inspiration til sjipning - GymDanmark

Hent inspiration til sjipning

GymDanmark har samlet en række tilbud, som kan hjælpe med inspiration til sjippetræning (Rope Skipping). Måske har I allerede et hold i foreningen, måske ikke. Det er ikke så afgørende, for øvelserne kan også bruges til at krydre træningen på alle slags hold. Uanset hvad, så vil der være en masse træningsinspiration at hente.

Vi har samlet øvelser til både børn og voksne (motionister) – for alle kan sjippe!

Du kan starte jo med at gå på opdagelse i øvelsesbanken eller hente forslag til hele træningspas i lektionsplanerne. Det kan også være, at du gerne vil have besøg i din forening af en erfaren sjippetræner – så book en mentor.

Du finder en oversigt over alle tilbuddene i Sjippepakken.

 

Sjippepakken

Læs mere

Øvelsesbanken

Find øvelser her