Åbne førstehjælpskurser på Sjælland: Skal du med? - GymDanmark

Åbne førstehjælpskurser på Sjælland: Skal du med?

Den 15. september, 21. september og den 5. oktober har du mulighed for at komme på førstehjælpskursus på Sjælland. Kurserne foregår i henholdsvis Frederikssund, Sorø og Brøndby og åbne for GymDanmarks medlemsforeninger.

Kurserne afholdes af Røde Kors og er for dig, der ønsker at lære livreddende førstehjælp og få styr på de mest almindelige skader med særligt fokus på nakke- og rygskader.

På det 6 timers førstehjælpskursus lærer man først og fremmest genoplivningsteknikker i form af hjerte-lunge-redning og brug af hjertestarter (4 timer). Man lærer desuden at kunne håndtere de hyppigst forekomne skader på bevægeapparatet (arme, ben, ansigt, ryg og nakke), der kan opstå ved gymnastik (2 timer).

Alle kursister modtager førstehjælpsbog og kursusbevis. Vi anbefaler, at kursister er fyldt 16 år, men det er ikke et krav.

Pris: 1000 kr.

Find alle aktuelle kurser i kalenderen

GymDanmark tilbyder de åbne førstehjælpskurser, men også lukkede kurser i lokalforeningen, med støtte fra TrygFonden. Læs mere om denne samarbejdsaftale mellem Trygfonden, Røde Kors og GymDanmark.