Krumspring Springsikker certificeret - GymDanmark

Krumspring Springsikker certificeret

28. april får Krumspring papir på, at foreningen er et sikkert sted at sende børn til springtræning.

Den dag bliver Krumspring nemlig officielt certificeret som en Springsikkerforening under GymDanmark og DGI gymnastik & fitness.

Sikker springtræning handler bl.a. om uddannelse af springinstruktører, årlig gennemgang og tjek af alle redskaber og en sikkerhedsansvarlig i foreningen. Den er de helt med på i Krumspring, hvor en arbejdsgruppe har sat de mange tiltag omkring springsikkerheden i foreningen i system og sørget for at de bliver gennemført som planlagt.

Springsikker projektet har været en oplagt mulighed for at kigge vores egen forening efter i sømmene. Vi har nu struktur på alle sikkerhedsaspekter i foreningen, lige fra håndteringen af instruktøruddannelser til jævnligt tjek af redskaber og hvad vi gør i tilfælde af ulykker. Det har for os, ikke kun handlet om at springe sikkert, men om at skabe rammerne for at instruktører, børn og forældre føler sig trygge når de underviser, opholder sig og afleverer deres børn hos os. Derfor har vi omdøbt projektet til Tryg i Krumspring.

Springsikker er udviklet af GymDanmark og DGI gymnastik & fitness. Projektet har til formål at sikre, at foreningen skal være et sikkert sted at sende sine børn til springtræning.

Springsikker Forening

Find mere information om Springsikker Forening

Læs mere

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen