GymTræner 2 – Sportspsykologi, Online - GymDanmark

GymTræner 2 – Sportspsykologi, Online

22 okt - 11 jan 2023

For erfarne trænere med fokus på sportspsykologi – online over flere datoer

Arrangør GymDanmark
Sted Online
Tilmeldingsfrist 8. oktober 2023
Pris for medlemmer kr. 2.500
Pris for ikke medlemmer kr. 5.000
Eksternt ID 2332002

Program for forløbet

Senest 22. oktober:
Svar på refleksionsspørgsmål sendes til underviser

Onsdag d. 25. oktober
Online fællessession, 4 timer, kl. 17.00-21.00

Onsdag d. 8. november
Online gruppesession (grupper m. 4 pers.) kl. 16.30-18.30 eller 19.00-21.00
Torsdag d. 9. november
Online gruppesession (grupper m. 4 pers.) kl. 16.30-18.30

Tirsdag d. 12. december
Online fællessession, 4 timer, kl. 17.00-21.00

Tirsdag d. 9. januar
Online gruppesession (grupper m. 4 pers.) kl. 16.30-18.30 eller 19.00-21.00
Onsdag d. 10. november
Online gruppesession (grupper m. 4 pers.) kl. 16.30-18.30

30. + 31. januar
Personlig opfølgning

Ved tilmelding får du tilsendt link til gruppedannelse samt information om forberedelse til uddannelsen.

Se detaljeret program her

På GymTræner 2 – Basis lærer du at arbejde ansvarligt med gymnaster, som skal deltage i opvisninger og/eller konkurrencer.

På dette modul bliver der dykket ned i begrebet sportspsykologi. Hvordan træner du fx dine gymnasters mentale færdigheder før, under og efter puberteten? Som træner er du kulturel leder for dine gymnaster, og du kommer til at arbejde med, hvordan dine værdier bliver omsat til direkte handlinger i den daglige træning. Derudover får du en konkret model til at kunne støtte dine gymnaster når, de skal præstere under pres. Modellen kan bruges både i hverdagens træning, i konkurrencer og ved fx såkaldte springblokeringer.

Ligesom på de to andre moduler i GymTræner 2 – Basis kommer du til at forholde dig til dig selv som træner gennem refleksion og sparring med de andre deltagere.

Underviser på uddannelsen:

Modulet ”Sportspsykologi” er udviklet af Adam Blicher, som er uddannet Cand. Scient. Psyk. At arbejde med læring i trænergerningen er noget Adam gennem de sidste år har høstet stor ros for i Dansk Tennis Forbund og Danmarks Basketball forbund.

Adam kommer i sin undervisning ikke med den endegyldige løsning eller den eneste løsning, der findes, men det er hans ambition og mål, at alle deltagere har et fælles sprog indenfor det mentale og er bevidste om, hvordan de handler mest hensigtsmæssigt med henblik på, hvordan de hjælper gymnasterne til at trives, udvikle sig og præstere, når det er vigtigt for dem.

I sin undervisning stræber Adam altid efter at forstå deltagernes virkelighed og på baggrund af dette kan sætte relevant teori i spil.

”Det er mindre vigtigt for mig om de bagvedliggende teorier kan gengives til ug. Vi skal forstå hvad, der ligger bag rent teoretisk, men omdannes hvad vi arbejder med på kurset ikke til færdigheder i kursisternes praksis, så har jeg fejlet som underviser”

Hør Adam fortælle om denne uddannelse

Video