GymTræner 1 – Basis, Herlufsholm - GymDanmark

GymTræner 1 – Basis, Herlufsholm

3 sep - 4 sep 2022

GymTræner 1 – Basis er startskuddet på din uddannelse som en dygtig træner

Adresse Herlufsholm Idrætscenter, Herlufsholm Allé 233A, 4700 Næstved
Eksternt ID 2231010

At være en god træner er noget, man skal øve sig på. Det kommer ikke af sig selv.

På GymTræner 1 – Basis får du basiskundskaberne til at være træner. Der er fokus på at undervise børn, og på at kunne stå for en træning med alderssvarende opvarmning og grundtræning. Du lærer at udvikle dine gymnaster, og at arbejde med bla. træningsmotivation og feedback. Uddannelsen indeholder både teori og praktik, og efter endt uddannelse kan du kalde dig certificeret GymTræner 1.

Målgruppe:

For dig, som er ny gymnastiktræner og skal have ansvar for den daglige holdtræning i Herlufsholm GF

 • Forberedelse

  Ca. 14 dage inden uddannelsen får du information om E-læring, som skal gennemføres, inden du møder på uddannelsen. Du skal forvente at bruge ca. 4,5 time på at gennemgå E-læringsmodulerne. Det er en forudsætning at have bestået E-læringsmodulerne for at modtage dit uddannelsesbevis.

 • Vejledende program
 • Underviser på uddannelsen

  Camilla Daner Hede
  Camilla har en kandidat i Idræt og Sundhed og en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Hun har i mange år haft minipiger i TeamGym NærHeden, men har også tidligere været instruktør på blandede opvisningshold i alderen 8-18 år.
  Som instruktør er det vigtigt, at du går forrest og viser de værdier, du ønsker dine gymnaster skal føre videre – hvilket i sidste ende gerne skulle bidrage til et positivt fællesskab og et godt træningsmiljø.
  I undervisningen er det vigtigt for Camilla, at kursisterne forholder sig aktivt til læringen, og de redskaber de bliver præsenteret for, og reflekterer over hvad de kan bruge hjemme i foreningen og hvordan.