Dommerkursus i Tumbling - GymDanmark

Dommerkursus i Tumbling

5 jan 2020 kl. 09:30 - 20:00
Arrangør Tumbling
Sted OGF´s Klubhus
Adresse OGF´s Klubhus, Stadionvej 43, 5200 Odense V
Tilmeldingsfrist 2. januar 2020
Efter­tilmeldings­frist 2. januar 2020
Kontakt Anders Sørensen
Email saws@live.dk
Antal pladser 50
Pris for medlemmer kr. 400
Pris for ikke medlemmer kr. 800
Eksternt ID 2008001

Dette kursus giver adgang til at dømme ved danske tumblingkonkurrencer. Der vil på kurset blive undervist på to niveauer.

Begyndere

Hvis du ikke tidligere har været tumblingdommer, og du ikke har stor erfaring inden for gymnastik, skal du deltage på dette niveau. Her bliver der lagt vægt på bedømmelse af de mindste tumblingrækker. Du vil blive introduceret for tumblingreglementet, samt træne bedømmelse af såvel udførelse som sværhed. Når kurset er bestået, kan du dømme 5-springsøvelser på airtrack til de danske tumblingkonkurrencer.

Øvede

Hvis du tidligere er uddannet som tumblingdommer, eller hvis du har mange års erfaring med gymnastik på højt plan som fx træner eller udøver, skal du deltage på dette niveau. Her forventes det, at du har et mere indgående kendskab til tumblingerglementet, og der vil på kurset være stor fokus på bedømmelse af udførelse og sværhed i eliterækken. Når kurset er bestået, kan du dømme alle tumblingrækker ved de danske tumblingkonkurrencer.

Du vil ca. to uger før kurset modtage en mail med nærmere information.

Anders Sørensen og Malthe Hvid

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen