DIF Mental Coaching 1 – Træneren som coach - GymDanmark

DIF Mental Coaching 1 – Træneren som coach

19 apr - 20 jun 2023

Lær at bruge coaching og hvordan det adskiller sig fra andre undervisnings- og ledelsesmetoder

Sted Idrættens Hus
Adresse Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby
Tilmeldingsfrist 20. februar 2023
Antal pladser 10
Pris kr. 13.000
Eksternt ID 2333002

Vil du lære at anvende coaching i dit virke som træner? Har du mod på at arbejde med dig selv og din relation til udøverne?

Så meld dig til DIF Coaching I. På uddannelsen bliver du bevidst om, hvad det vil sige at være en coachende træner, og du får styr på, hvad der adskiller coaching fra andre ledelsesstile.

Du lærer også at bruge coaching i praksis, fx under træning, i forbindelse med teamudvikling og i konkurrencesituationer. Og så lærer du, hvornår det giver mening at bruge coaching – og hvornår det bestemt ikke gør.

 • Hvornår udbydes uddannelsen?

  Modul 1: 19. april 2023
  Modul 2: 22. maj 2023
  Modul 3: 20. juni 2023

 • Målgruppe

  Coachinguddannelsen retter sig mod erfarne trænere, som beskæftiger sig med træning af hold eller individuelle udøvere med henblik på præstationsforbedringer. Det er for alle trænere med lyst til at forbedre den måde, de agerer træner på. Uddannelsen fokuserer meget på den praktiske træning som coach. Du skal også være motiveret til at prioritere dit individuelle hjemmearbejde.
  Det et krav, at du er aktiv som træner indenfor konkurrence- og/eller elitesport.

 • Udbytte

  På uddannelsen vil deltagerne lære at bruge coaching og hvordan det adskiller sig fra andre undervisnings- og ledelsesmetoder. Deltagerne vil opnå en bevidsthed om coachingens fordele og ulemper, samt hvornår det er hensigtsmæssigt at coache, og hvornår det ikke er. Når uddannelsen er gennemført, vil deltagerne:

  • Have en forståelse for coachens rolle og formålet med coaching
  • Forstå coachingens begrænsninger og fordele
  • Kunne opbygge og gennemføre en-til-en coachingsamtaler med hensyn til målsætnings- og udviklingssamtaler samt værdiafklaringer
  • Kunne gennemføre on-the-spot coaching med henblik på tekniske og taktiske korrektioner
  • Have redskaber til at kunne gennemføre holdcoaching.

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen