Webinar om familiegymnastik - GymDanmark

Webinar om familiegymnastik

9 sep 2020 kl. 17:00 - 18:00

Inspiration til familiegymnastikken i foreningen

Arrangør Skræddersyede kurser
Adresse Hjemme hos dig selv via Microsoft Teams
Tilmeldingsfrist 6. september 2020
Efter­tilmeldings­frist 8. september 2020
Kontakt Betina Juul Nielsen
Email bjn@gymdanmark.dk
Antal pladser 200
Eksternt ID 2009019

Er du tilmeldt, har du fået mail med link.
Hvis ikke, så klik her: Webinar om familiegymnastik 9. september kl. 17

Pris

Gratis

Målgruppe

Trænere og bestyrelsesmedlemmer, med interesse for familiegymnastik

Indhold

Bliv inspireret til familiegymnastik-træningen, når GymDanmark udvikler af kursuskonceptet Kvalitet i Familiegymnastikken børnefysioterapeut Louise Kantsø, deler sin viden og begejstring for familietræning med os. Der vil være både konkret træningsinspiration såvel som god baggrundsviden om børns udvikling, det vigtige forældre-barn samspil og den konkrete organisering af en træning at hente denne aften.

Webinaret optages og lægges efterfølgende på GymDanmarks hjemmeside (i Vidensbanken).

Oplægsholder

  • Louise Kantsø Olesen
    Louise er uddannet fysioterapeut og har stort fokus på børns motoriske udvikling, særligt gennem leg og tilknytning til forældre og tilbyder fysioterapi til børn med motoriske, sensoriske og fysiske udfordringer. Udover arbejdet med børn som erhverv er Louise også engageret træner og formand i den lokale idrætsforening.
    Med Kvalitet i Familiegymnastikken giver Louise Kantsø Olesen familier en mulighed for at få lyst til at lege og få oplevelsen af, at bevægeglæde kommer, når vi udfordrer os selv sammen. Konceptet rummer hele barnets udvikling og skaber et fælles motorisk rum for både børn og voksne med god støtte fra en instruktør. Konceptet har fokus på sanseintegration og sikrer, at barnet bliver mødt med gentagelse, genkendelighed og tid til automatisering af de enkelte færdigheder. Det styrker kropsbevidstheden og evnen til at kunne regulere sig selv, hvilket er vigtigt i forhold til indlæring og sociale færdigheder.