Tzukfoden – Sportsfysiologisk webinar - GymDanmark

Tzukfoden – Sportsfysiologisk webinar

5 dec 2020 kl. 10:00 - 11:00
Arrangør GymDanmark
Sted Microsoft Teams-møde
Tilmeldingsfrist 5. december 2020

Webinar om en af de mest udbredte skader i gymnastik

Anklen er det led som på tværs af sportsgrene er mest udsat og hvor flest sportsudøvere pådrager sig en skade. Gymnastikken er ingen undtagelse og her er en meget typisk skade tzukfoden.

Forebyggelse og genoptræning

Jacob Thure Hedegaard Sørensen vil bryde tzukfoden helt ned og gennemgå alle detaljerne vedrørende en af de mest hyppige skader i gymnastikken. Her vil der blive gennemgået de typiske årsager til, at gymnasten oplever denne skade samt hvordan dette kan forebygges. Der vil også blive set på, hvordan man kan genoptræne, når først skaden er sket.

Webinarrække

Dette er det første af 3 webinarer som Jacob Thure vil afholde.

De næste emner er vedrørende:

  • Skinnebensbetændelse 
  • Smerter i håndled, albue og skulder
  • Læs mere om Jacob Thure Hedegaard Sørensen her

    Jacob har undervist i springgymnastik i 25 år, både lokalt og regionalt, på bredde og elite niveau for både børn og seniorherrer.

    Til daglig arbejder Jacob som fysioterapeut på klinik, og sin fritid bruger han på at træne og coache ØH Kometerne samt at være fysioterapeut for det danske power tumbling landsholdet.

    Jacob har været tilknyttet landsholdet i 5 år, hvor hans arbejdsopgaver består af screening og test, undersøgelser og behandling, samt vejledning online. Dertil kommer rejserne, hvor han varetager samme områder som ovenstående, samt fungerer som sparringspartner for landstræneren