Introduktion til balancer og pivoter – Fokuskursus; BGI - GymDanmark

Introduktion til balancer og pivoter – Fokuskursus; BGI

2 okt 2021 kl. 16:00 - 18:00

Få inspiration til balancer og pivoter på dette korte introduktionskursus

Arrangør GymTræner 1 - Specialedel
Sted BGI Akademiet
Adresse BGI Akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld
Tilmeldingsfrist 2. september 2021
Efter­tilmeldings­frist 16. september 2021
Kontakt Pil Christiane Lindekron
Email pcl@gymdanmark.dk
Antal pladser 20
Pris for medlemmer kr. 650
Pris for ikke medlemmer kr. 1.300
Eksternt ID 2137012

Målgruppe

Trænere, der ønsker inspiration til træning af pivoter og balancer

Indhold

Er du måske gået kold i den samme tekniktræning og har brug for nye måder at gribe teknikken an på? På dette kursus arbejder vi med, hvordan du bygger tekniske øvelser op og hvordan du tilpasser øvelserne til lige netop din målgruppe.

 

På dette korte fokuskursus får du:

  • Teoretisk forståelse for balance og pivoter
  • Teknisk gennemgang af balancer og pivoter
  • Øvelse og forståelse for feedback
  • Inspiration til brug af billedsprog
  • Inspiration til en legende tekniktræning

Fokuskurset er en del af GymTræner 1 – Specialedel – Rytme

Se hele uddannelsen her

GymTræner camp – BGI

Introduktion til balancer og pivoter er en del af er en del af  GymTræner camp – BGI med otte kurser og uddannelser samlet i samme weekend – kom og nyd fællesskabet, mens du dygtiggør dig som træner

Mulighed for overnatning

Du er velkommen til at overnatte. Måske skal du deltage på flere weekendens kurser, eller du ønsker at blive efter kurset og deltage i aftenarrangementet sammen med andre trænere, der er afsted i weekenden.

Du vælger overnatning ved tilmelding.

Undervisere på kurset:

Freja Willads Haarck

Bevægelse er min store passion, og jeg nyder at give bevægelsesglæde, -entusiasme og -viden videre til andre. Efter afsluttet bachelor i Idræt fra Københavns Universitet læser jeg nu en kandidat i humanistisk-samfundsfaglig idrætsvidenskab, med særlig interesse for emner om kropslig læring. Jeg har desuden en 200 timers yogalæreruddannelse fra LagoCph samt diverse kurser fra GymDanmark og DGI.
Jeg har undervist i rytmisk gymnastik og bevægelse i over 10 år, herunder børne-tumle-hold, konkurrencehold for børn og unge (Grand Prix, RSG, AGG, TeamGym), DGI-landsdelshold, opvisningshold for voksne samt almen funktionel træning for ældre. Dette bliver mit tredje år som instruktør på GymTræner 1 – Rytme-uddannelsen.
Som underviser går jeg op i at skabe bevægelsesglæde og kropsforståelse hos modtagerne gennem en varieret træning. På træneruddannelsen går jeg ind for at ”prøve på egen krop”, idet vi lærer gennem kroppen – også som instruktører. Dette sammenholdt med refleksioner over hvad vi gør som trænere, hvorfor vi gør det og hvordan vi gør det.
Jeg håber således, at deltagerne går fra kurset med nye oplevelser af egen krop, refleksioner over sin praksis og rolle som træner samt inspiration til fokuseret, varieret og sjov træning i rytmisk gymnastik.

 

Louise Tarp Jørgensen

Jeg er uddannet cand.scient.Idræt fra Københavns Universitet – hvor jeg bl.a. har koncentreret mig om online træning i rytmisk gymnastik, coaching, det legende univers samt idrætspædagogik og -undervisning. Jeg underviser på GymTræner 1 – Basis og er medudvikler på GymTræner 1 – Rytme, som jeg også underviser på. Jeg har været klubtræner i over 10 år primært i RSG, hvor jeg træner gymnaster i alderen 5-13 år, men har også undervisningserfaring fra svømning og cricket. Fordi jeg elsker nemlig alt sport og er ikke bange for at hive inspiration til min undervisning fra andre geniale sportgrene.
Som forbundsinstruktør er jeg opsat på at inspirere andre trænere til at blive den bedste udgave af dem selv, hvilket bl.a. kan gøres gennem nørderi og vidensdeling. Jeg er overbevist om at man i mødet med andre trænere får muligheden for at udvikle sig selv sammen med andre. Dette er GymDanmarks uddannelser især udviklet til, så man som træner kan få plads til at undre sig, diskutere, reflektere og inspirere andre – hvilket er sindssyg vigtig for at blive den gode træner. Den gode træner kommer i mange afskygninger, men gensidig respekt, selvrefleksion og positiv energi er nogle af de kerneværdier jeg selv praktiserer og forsøger at videregive som instruktør på GymDanmarks uddannelser.

Sidst vil jeg nævne at jeg elsker rytmisk gymnastik og bevægelse – Det gør mig glad når jeg kan se, hvordan glæden sprudler op i andre når de bevæger sig. Som forbundsinstruktør og medudvikler lægger jeg stor vægt på denne bevægelsesglæde især i det legende univers, men har også fokus på kvalitet og læring samt underviserens egen energi. Dette håber jeg bliver tydeligt når vi ses på uddannelse – Jeg glæder mig.