Få nye idéer til øget trivsel i din forening - GymDanmark

Få nye idéer til øget trivsel i din forening

30 maj 2024 kl. 16:30 - 17:30

Er du interesseret i at styrke trivslen blandt medlemmerne? Og vil du høre, hvad du kan forvente af GymDanmarks træneruddannelse? Så er dette webinar oplagt for dig!

Sted Online
Tilmeldingsfrist 30. maj 2024
Eksternt ID 65

Glæd dig til et webinar, hvor trivsel er omdrejningspunktet. Du får bl.a. indblik i en helt ny undersøgelse blandt unge gymnaster samt indblik i, hvordan træneruddannelse kan styrke trivslen i foreningen.

Hør om:

  • Trivselsstatus: Få indblik i den aktuelle trivselssituation i de danske gymnastikforeninger baseret på en spørgeskemaundersøgelse lavet af CUR (Center for Ungdomsstudier). Vi deler indsigtsfulde resultater og diskuterer, hvordan du kan bruge dem til at skabe en endnu bedre oplevelse for dine medlemmer.
  • Ny struktur på træneruddannelsen: Opdag vores opdaterede træneruddannelse, der er designet til at imødekomme de nyeste behov og udfordringer. Vi præsenterer nye kurser, ressourcer og værktøjer, der kan styrke dine træneres færdigheder og engagement.
  • Antibulli Gymnastik: Få inspiration til, hvordan du aktivt kan bekæmpe mobning og skabe et trygt og inkluderende miljø i din forening gennem effektive antibulli-initiativer.

Tilmeld dig nu og vær med til at sætte trivsel på dagsordenen.
Deltagelse er gratis.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til et webinar fyldt med værdifuld viden og inspiration!

Deltag i teamsmøde her

Link kommer snarest

Imens du venter kan du klikke her

Kig nærmere på vores uddannelser og kurser her.

Læs mere

Ekstra fokus på trivsel

Læs mere om trivsel i GymDanmark

Klik her