Gymnasternes Dag 2024 - GymDanmark

Opvisningsgymnastik Gymnasternes Dag 2024

Gymnasternes Dag 2024

Flere forskellige steder i Danmark mødes over 2.500 gymnaster til en storslået opvisning med fokus på show, performance og gymnastikglæde. Showet bringer publikum på en rejse igennem gymnastikkens mange discipliner, fremført af både opvisnings-, konkurrence- og breddehold. 

Hvad er Gymnasternes Dag?

En opvisningsdag med fokus på kvalitet, gymnastikglæde og show over hele disciplin-paletten. Du kan opleve alt fra springhold til akrobatik og rytmiske hold, og endda konkurrence-hold fra forskellige discipliner.

Som en del af Gymnasternes Dag bliver der, ud over opvisningen med foreningsholdene, også lagt vægt på at inddrage publikum gennem små gymnastikkonkurrencer i pauserne. Måske er der gemt en håndstands- eller hulahopringsmester i de dygtige gymnaster eller publikum?

Alle deltagende hold vil efter deres optræden have mulighed for at få feedback og få gode råd med på vejen, som kan bruges i den resterende del af sæsonen.

I samarbejde med værtsforeningerne sørger GymDanmark for en festlig ramme med plads til masser af publikum og stemning. Holdene leverer gymnastikken og giver deltagerne en minderig oplevelse med masser af inspirationsmuligheder til og fra hinanden.

Find oversigten over Gymnasternes Dage herunder og tilmeld jeres gymnastikhold, hvis I gerne vil være en del af en dag med masser af fantastiske hold, inspirerende gymnastik og sjove tiltag.

*I 2024 afvikles der som noget nyt to Gymnasternes Dage på Sjælland, i henholdsvis Farum og Rødovre. 

Fyn 2024 - Odense

Søndag den 25. februar i Korup Kultur- og Idrætscenter

I samarbejde med Bellinge Gymnasterne

Tilmeldingsfrist: 11. februar 2024

Tilmelding

Sjælland 2024 - Farum

Søndag den 17. marts i Farum Arena

I samarbejde med Værløse Gymnastikforening

Tilmeldingsfrist: 10. februar 2024

Tilmelding

Sjælland 2024 - Rødovre

Lørdag den 20. april i Rødovre Stadionhal

I samarbejde med Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Tilmeldingsfrist: 20. februar 2024

Tilmelding