GymDanmarks Årsmøde 2023 holdes i Idrættens Hus - GymDanmark

GymDanmarks Årsmøde 2023 holdes i Idrættens Hus

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 11. november 2023. Her holdes GymDanmarks Årsmøde, som er forbundets øverste myndighed. På Årsmødet godkender medlemsforeningerne regnskab, budget (herunder eventuelle prisændringer i kontingentet & licens), vedtager indkomne forslag, strategier og vælger nye medlemmer til forbundets frivillige enheder.

Det er også på Årsmødet frivillige og foreninger mødes på tværs af discipliner og udveksler erfaringer, videndeler og skaber relationer. Det er med andre ord på årsmødet din forening har indflydelse og bliver hørt.

GymDanmarks Årsmøde 2023 afholdes

Lørdag den 11. november kl. 10

Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

 

Forslag, som ønskes forelagt og behandlet på Årsmødet, skal sendes til GymDanmarks Forbundskontor på info@gymdanmark.dk senest den 15. september 2023.

Fristen for at (gen)opstille til GymDanmarks frivillige enheder er ligeledes den 15. september. Hvis du ønsker at (gen)opstille, skal du klikke og udfylde formularen.

 

Alt om Årsmødet

Følg med på denne side og få al relevant information om bl.a. opstilling til ledige poster.

Læs mere

Vigtigt at vide

Vær obs på den 15. september 

  • Frist for indstilling til Årets Forening
  • Frist for opstilling til frivillige enheder
  • Frist for indsendelse af forslag til behandling på Årsmødet

Skriv til info@gymdanmark.dk hvis du vil vide mere om Årsmødet 2023

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen