Greve i finalen ved EM i Æstetisk Gymnastik - GymDanmark

Greve i finalen ved EM i Æstetisk Gymnastik

Tre danske seniorhold var med, da der blev holdt EM i Æstetisk Gymnastik i Vantaa i Finland. Team Greve fik en fornem 10. plads i et skrapt selskab.

De nykårede danske mestre Team Greve, Greve Gymnastik og Trampolin, havde ét mål før de rejste til EM i Æstetisk Gymnastik: Nemlig at komme i finalen.

Og det lykkedes for de dygtige Greve-gymnaster. Ud af de 19 deltagende hold, der var med i indledende, lykkedes det Team Greve at levere varen, så de var blandt de 12 hold, der kvalificerede sig til finalen.

”Holdet kørte deres bedste omgang i år i indledende runde, og sikrede sig finalepladsen. Konkurrencen er meget skarp, og finaler i Æstetisk Gymnastik er ikke så nemme at komme i,” siger Camilla Kruse, der træner holdet sammen med Helle Storm.

Trænerteamet var da også både glade og stolte, da Team Greve sluttede konkurrencen på en 10. plads.

Foruden Team Greve deltog også DHG Elite, DHG Gymnastik, og Aura, Espergærde IF, men de kom ikke til finalen trods gode præstationer. EM blev vundet af finske Minetit, sølvet gik til The National Team fra Bulgarien, og bronzen blev vundet af Gloria fra Finland.

Junior EM

Foruden de tre seniorhold, var to juniorhold repræsenteret ved EM: Team Azurit, Greve Gymnastik og Trampolin, og Team Merida, Espergærde IF. Begge hold gjorde det rigtig godt og kom i finalen, hvor det blev til en 6. plads for Team Azurit og en 10. plads for Team Merida. Finland satte sig på guld og sølv med Minetit Junior og OVO Junior Team, mens Rytmika Junior Team fra Estland tog bronze.

Resultater senior

Læs mere

Resultater junior

Læs mere
Team Greve
Aura
DHG Elite