Greve genvandt guldet i Grand Prix Rytme - GymDanmark

Greve genvandt guldet i Grand Prix Rytme

Der var masser af smil, glimmer og god gymnastik, da DM-medaljerne i Grand Prix Rytme blev uddelt i Greve Idræts Center søndag. Team Greve fra Greve Gymnastik og Trampolin vandt guld for tredje år i streg.

Balloner, smukke dragter, flot hår, flag og et veloplagt publikum. Rammerne var perfekte, da Greve Idræts Center i weekenden inviterede indenfor til DM i Grand Prix Rytme. Og gymnaster fra hele landet fyldte gulvet flot ud med spændende serier, god energi og fængende rytmer med alt fra klassisk over latinamerikansk til rock’n’roll.

Søndag eftermiddag var det seniorerne, der skulle dyste om medaljerne. Ni hold konkurrerede om titlen med deres fri serie og deres redskabsserie (tøndebånd), og det store spørgsmål var, om der var nogle, der kunne udfordre de forsvarende mestre Team Greve. I 2022 vandt de ikke kun guldet, men leverede også den højeste karakter i nyere tid (18,65) for deres fri serie, så det var hårde odds for de andre hold.

DHG Elite (DHG Gymnastik) og Aura (Espergærde IF) gjorde, hvad de kunne, men helt tæt blev det aldrig. Det blev Team Greve (Greve Gymnastik og Trampolin), der løb med sejren igen i år efter en flot indsats, hvor de dygtige Greve-piger leverede varen og genvandt guldet for tredje år i træk.

”Det er nogle dygtige piger, der arbejder hårdt, og på trods af at de er meget nervøse, går de ind og leverer en flot serie med høj sværhed. Vi kunne simpelthen ikke gøre det bedre, og vi er meget tilfredse,” siger Camilla Kruse, som træner holdet sammen med Helle Storm.

”Nu ser vi frem mod DM i Æstetisk d. 20.-21. maj, som bliver en hård opgave, og EM i Æstetisk ugen efter, hvor vi håber på en finaleplads,” siger Camilla Kruse.

Sølvet gik ligesom i 2022 til DHG Elite, og træner Josefine Hierath havde håbet, at de kunne komme øverst på skamlen i år.

”Det var en drøm, og de går jo bare ikke altid i opfyldelse. Greve er sindssygt gode, og vi gjorde, hvad vi kunne. Vi har trænet hårdt her op til mesterskabet, og det gjorde, at vi blandt andet kunne levere en flot tøndebåndsserie, som jeg er meget stolt af,” siger Josefine Hierath, som træner holdet sammen med Anna Them og Susanne Hierath.

Bronzen gik til Aura – også som i 2022 – så præmiepodiet var præcis som året før.

Resultater

Navn Resultat
1     Team Greve, Greve Gymnastik og Trampolin 34,20
2     DHG Elite, DHG Gymnastik 32,50
3     Aura, Espergærde IF 30,55
4     Team Lia, Grindsted G & IF 22,35
5     Team Opal, Grindsted G & IF 22,05
6     Team Lumina, Lystrup Idrætsforening – Gymnastik 21,35
7     Team Valeria, Vejstrup Efterskole 21,00
8     Team Makana, Gymnastikforeningen Øbro 20,05
9     Team Elpida, Silkeborg GF 14,25

Se resultater for børne-, ungdom og senior fri

DM Grand Prix Rytme 2023
DM Grand Prix Rytme 2023
DM Grand Prix Rytme 2023
DM Grand Prix Rytme 2023
DM Grand Prix Rytme 2023
DM Grand Prix Rytme 2023
DM Grand Prix Rytme 2023
DM Grand Prix Rytme 2023
DM Grand Prix Rytme 2023
DM Grand Prix Rytme 2023
DM Grand Prix Rytme 2023
DM Grand Prix Rytme 2023