GymDanmark forlænger aftale med TeamGym leverandør - GymDanmark

GymDanmark forlænger aftale med TeamGym leverandør

Euro Gymnastic Equipment, i daglig tale EuroGym, har i mange år været en fast samarbejdspartner for GymDanmark. Eurogym har været med til at udvikle TeamGym redskaberne i Danmark og leverer i dag, alle redskaber til TeamGyms konkurrencer.

”Vi har landet en aftale med Eurogym, som vi er rigtig glade for, og som er med til at skabe stor værdi for TeamGym. Jeg ved, at vi med Eurogym har en samarbejdspartner som kan indfri vores behov og ønsker for fremtiden, og som arbejder professionelt og løsningsorienteret. Det er værdier som er vigtige for os hos en samarbejdspartner”, fortæller direktør i GymDanmark Ditte Okholm-Naut.

Aftalen med EuroGym er en fem-årig aftale som løber fra i år 2023 til og med 2026. Aftalen sikrer GymDanmark redskaber til alle nationale TeamGym konkurrencer og nordiske mesterskaber på dansk jord, samt en kontinuerlig udvikling af redskaber og set up.

”I Eurogym er vi glade og stolte af, at kunne fortsætte det konstruktive samarbejde med GymDanmark. Vi ser frem til en fortsat udvikling af redskaberne i tæt dialog med hele TeamGym miljøet”, fortæller, Partner og direktør i Euro Gymnastic Equipment, Jakob Søndergaard.

Også komitéformand for TeamGym Frank Bøgelund er begejstret og siger ” Det er dejligt, at vi kan fortsætte det gode samarbejde med Eurogym. Det gode samarbejde skal fortsat sikre gode rammer for TeamGym i GymDanmark.

Eurogym Website

Læs mere

Eurogym Facebook

Læs mere

Quiz og vind

Den 16. juli 2024 fylder GymDanmark 125 år. Vær med til at fejre denne milepæl ved at deltage i jubilæumsquizzen og vind airpods til din sommerferie.

Tag quizzen