Er jeres trænere, frivillige og udøvere klædt på til forårets aktiviteter? - GymDanmark

Er jeres trænere, frivillige og udøvere klædt på til forårets aktiviteter?

Med GymDanmarks tøjleverandør CHOPAR kan foreningen få kvalitetstøj til gode priser. Det kan være at foreningens trænere skal have éns t-shirts, de frivillige forkæles med nyt træningstøj eller gymnasterne i tøj med foreningens eget logo. Mulighederne er mange, og med GymDanmarks tøjleverandør kan I få kvalitetstøj til gode priser.

Måske har du allerede bemærket det tøj som GymDanmarks landsholdsgymnaster har på, når de går på gulvet ved internationale konkurrencer. Her er de nemlig iført tøj fra vores danske samarbejdspartner CHOPAR. Men det er ikke kun landsholdsgymnasterne der kan forkæles med lækkert tøj. CHOPAR har mange års erfaring med at klæde danske gymnaster på i forskellige sammenhæng, herunder både i trænings-, opvisning-, support- og konkurrencesammenhæng.

Mulighederne er mange og som forening har I mulighed for at bestille tøj til foreningen med lige præcis jeres logo og udtryk. Herudover er CHOPAR leveringsdygtige i langtidsholdbare løsninger da deres modeller ikke udgår, og man dermed slipper for at starte forfra med nyt udtryk ved hver sæson.

Vis mig tøjet

Webshop GymDanmark

Særlig GymDanmark kollektion til alle, med GymDanmark logo.

Læs mere

Webshop for alle

Til ALLE i foreningen. Få jeres eget logo og navn på tøjet

Læs mere

Gymnaestrada

Særlig kollektion til de heldige der skal til Gymnaestrada til sommer. Alle har dog mulighed for at købe de lækre produkter.

Læs mere

Sådan gør I 

  1. Klik på webshoppen ovenfor og bliv inspireret 
  2. Tag fat i Chopar og få et tilbud – info@chopar.dk eller 9714 4143
  3. Bliv klædt på til forårets træninger og aktiviteter 

Det siger CHOPR om samarbejdet med GymDanmark

Vores samarbejde med GymDanmark er noget vi, hos CHOPAR, er utrolig stole af. Vi ser det som en stor ære at levere tøj til træning og konkurrencer til de mange danske landshold. I vores samarbejde ligger utroligt mange timers udvikling på tøjet, så vi altid sikrer de bedste forudsætninger for de danske atleter og folkene bag dem. En udvikling, som altid er med til at holde os skarpe på de nyeste muligheder, krav fra gymnaster og nye tendenser på den helt store scene. Vores samarbejde går på tværs af alle de grene af gymnastikken, som er repræsenteret af GymDanmark og vi er utroligt stole af at være med til at udvikle gymnastikken i alle dens aspekter. Siger Tony Halkjær, direktør i Chopar.

 

Chopar Facebook

Læs mere

Chopar Instagram

Læs mere

Chopar Nyhedsbrev

Læs mere