Masser at glæde sig til i 2023 - GymDanmark

Masser at glæde sig til i 2023

Julen står for døren og i GymDanmark ønsker vi alle vores medlemmer en rigtig glædelig jul. Vi glædes over de mange gode oplevelser i 2022 og ser frem til et spændende 2023 med ny inspiration til (nye) aktiviteter i foreningerne. Her får I tips til aktiviteter som jeres medlemmer kan glæde sig til at deltage i:

Fitness i foreningen

Fitness vokser i mange foreninger og i GymDanmark har vi op til flere (nye) tilbud til vores medlemmer i 2023:

 • Vi gentager succesen fra sidste år og holder et brag af et fitnessevent, når vi til sommer afholder Funktionel Fitness Challenge på havnefronten i Aalborg under DM-ugen. Denne gang krydrer vi eventet ved at inkorporere et forbundsmesterskab (uofficielt DM).
 • I GymDanmark arbejder vi også på at skabe en klubserie/liga indenfor Funktionel Fitness. Alle skal kunne være med, og det er først og fremmest ambitionen at inkludere bredden, men ligeledes at kunne kåre mestre af turneringen, samt på sigt at kunne kvalificere sig til nationale mesterskaber.
 • Vi byder også på en guide til, hvordan man kan lave små Funktionel Fitness konkurrencer lokalt i egen forening. Guiden kommer til at indeholde rammesætning, opsætninger og eksempler på programmeringer i forskellige niveauer, så alle kan være med og man nemt kan komme i gang.

Endeligt – Hvis I mangler inspiration til øvelser, nye mål eller teknisk sparring fra en ekspert, vil der i løbet af 2023 komme 1-dags workshops i Funktionel Fitness.

Kontakt om Funktionel Fitness

Kontakt en medarbejder på forbundskontoret i GymDanmark

Opvisning eller konkurrence, eller begge dele?

Du kender måske GymDanmark for vores mange spændende konkurrence tilbud, og i 2023 har vi selvfølgelig fortsat masser af konkurrencer til jeres medlemmer. Men måske skal 2023 være året hvor I prøver nye konkurrenceformer eller discipliner? Flere af vores discipliner har konkurrencer til både begyndere, let øvede og rutinerede, men skulle I være i tvivl om hvad der passer til jer, så tag endelig fat i en disciplinkaptajn på Forbundskontoret som let kan vejlede jer til finde netop den disciplin og det niveau der passer til jeres medlemmer.

Selvom du måske bedst kender GymDanmark for vores konkurrencer, vidste du så, at vi også har masser af opvisningsgymnastik at byde på? I 2023 inviterer vi indenfor til spændende events som er både oplevelsesrige og udfordrende for selv de dygtigste talenter. Og nej, man behøver ikke at vælge mellem konkurrence eller opvisning, mange foreninger deltager allerede i begge dele.

 • I februar og marts kan I fx deltage i ‘Gymnasternes Dag’ med fuldt fokus på kvalitet, gymnastikglæde og show over hele disciplin paletten. I kan vælge mellem fire forskellige steder i Danmark. På ‘Gymnasternes Dag’ opviser man foran et stort publikum og får masser af ny inspiration med hjem til foreningen. Eventen er for både konkurrence- og ‘rene’ opvisningshold.
  Læs mere om Gymnasternes Dag her eller download foldere I kan sende rundt i foreningen her
 • Er I mere til at blive bedømt og få direkte feedback er ‘Gym for life’ måske mere for jer. Ved denne konkurrence får opvisningsholdene deres opvisning bedømt på både teknisk kvalitet og underholdningsværdi.
  Læs mere om Gym for Life her
 • Endeligt er det også i 2023 at ‘World Gymnaestrada’, også kendt som opvisningsgymnastikkens OL, løber af stablen. Det er fortsat muligt at deltage på fællesholdet ‘Classic Danish’.
  Læs mere om prøvetræninger til ‘World Gymnaestrada’ 2023 her

Kontakt om opvisningsgymnastik

 • Mie Hytteballe Kristensen
 • Tlf 3013 3627 eller mhy@gymdanmark.dk

Kalenderen

Din genvej til gode oplevelser

Læs mere

Facebook

Læs mere

Instagram

Læs mere

Nyhedsbrev

Bliv opdateret først, tilmeld dig nederst på siden