Flotte resultater til DM i Grand Prix Rytme - GymDanmark

Flotte resultater til DM i Grand Prix Rytme

Team Greve genvandt guldet ved DM i Grand Prix Rytme 2022, mens sølvvinderne fra DHG leverede deres bedste resultat i mange år.

Der var ekstra store smil hos flere af deltagerne, da scorerne kom op på resultattavlen ved DM i Grand Prix Rytme i Silkeborg. Guldvinderne Team Greve sikrede sig hele 18,65 for deres frie serie, og holdet fra DHG fik deres bedste resultat i mange år.

“Vores karakter er den højeste for en fri serie i Danmark i nyere tid, så jeg er meget glad og stolt over, at de vinder guld. De leverer alle på samme høje niveau,” siger Camilla Kruse, der træner Team Greve sammen med Helle Storm.

Holdet blev seniorer, da corona ramte, og Camilla Kruse, som har haft de fleste af pigerne, siden de var små, er derfor særligt glad for, at det er lykkedes for dem at holde sammen og træne videre,

“De har været dygtige til at holde niveauet,” siger hun.

Team Greve scorede højst i både den frie serie og i redskabsserien (med sjippetovet), og dermed vandt stensikkert.

Også DHG-træner Josefine Hierath var meget glad for sit holds præstation.

”Jeg er meget tilfreds. Det er mange år, siden vi har leveret så flot et resultat. Pigerne har en stor motivation, og så arbejder de virkelig som et hold og træner sammen 4-5 gange om ugen,” siger træner Josefine Hierath om præstationen, der gav en flot sølvmedalje.

Team Aura fra Espergærde vandt bronze, og markerede sig især med en stærk fri serie.

Resultater

Se alle resultater

Se eller gense

Streaming
Team Greve
DHG Senior
DM bronze 2022 Team Aura