Kæmpe gymnastikfest i flotte rammer, ved junior NM i TeamGym 2022 - GymDanmark

Kæmpe gymnastikfest i flotte rammer, ved junior NM i TeamGym 2022

Der var ild i øjnene og store smil, da NM i TeamGym for juniorer blev afviklet lørdag i Arena Randers. Det blev endda til fire medaljer til de danske hold på hjemmebane.

Stemningen og opbakningen var i top, da juniorerne indtog Arena Randers for at konkurrere om det nordiske mesterskab for mixhold, piger og drenge i TeamGym. Publikum fra hele Norden klappede og hujede gymnasterne igennem hele dagen, som begyndte kl. 10 og sluttede med medaljeceremoni kl. 18.

Anders Jacobsen, GymDanmarks formand, åbnede gymnastikfesten med at takke alle de involverede og ønskede alle gymnasterne held og lykke.

”Husk at være fantastiske,” sagde Anders Jacobsen, og overlod herefter mikrofonen til Randers’ borgmester Torben Hansen, som glædede sig over, at 400 gymnaster skulle dyste i netop Arena Randers.

”Det er stort og flot. Og det er svært at være i dårligt humør, når man oplever gymnastik,” sagde borgmesteren, der også fremhævede Randers gymnastiske Forening (RgF), som er medarrangør og kan fejre 150 års fødselsdag.

Herefter indtog gymnasterne gulvet, og juniorerne viste gymnastik på et højt niveau. Det var ikke alt, der gik efter planen, men alle kæmpede og bakkede hinanden op.

”Jeg synes, det har været en rigtig god gymnastikdag med mange dygtige hold og mange dygtige trænere. Det har også været et stævne, hvor der er nogle, der har lært noget om sig selv og for juniorerne gælder det netop om at få så mange erfaringer som muligt til den videre udvikling,” sagde Frank Bøgelund Jensen, som er formand for komitéen for TeamGym i GymDanmark.

Arena Randers bød på en fantastisk ramme med flot lys og god lyd, og atmosfæren var helt i top. Torben ”Totte” Kjeldsen, som er forretningsfører i RgF, var da også en glad mand, da medaljerne var uddelt.

”Jeg er megaglad for, at vi som forening kan være med til at løfte et sådan et event. Folk er begejstrede for arenaen, og jeg er også stolt på byens vegne,” sagde han.

Resultater

Mix:

 1. GK Splitt (Sverige)
 2. Rødovre & Omegns Gymnastikforening (Danmark)
 3. GF Køge Bugt (Danmark)

Piger:

 1. Brommagymnasterne (Sverige)
 2. Greve Gymnastik & Trampolin (Danmark)
 3. GF Kennedy (Sverige)
 4. Bolbro Gymnasterne (Danmark)

Drenge:

 1. TeamGym Aarhus (Danmark)
 2. Brommagymnasterne (Sverige)
 3. Uppsala (Sverige)
 4. Gladsaxe IF (Danmark)

Resultater

Læs mere

Facebook foto

Læs mere

Gense live streaming

Læs mere

DM-Ugen 2022

Danmarksmestrene kåres til DM-Ugen

Læs mere