DM-Ugen med Gymnastik og Fitness - GymDanmark

DM-Ugen med Gymnastik og Fitness

Så kan du godt begynde at glæde dig til sommer. Når Danmarksmestrene i TeamGym, Idrætsgymnastik, Trampolin og Funktionel Fitness 2022 skal kåres, bliver det nemlig under fanerne ved et storslået sportsmekka i Aalborg, også kaldet DM-Ugen. DIF har samlet over 29 forskellige idrætter til en kæmpe folkefest hvor Danmarksmestrene i alle idrætter kåres 23. – 26. juni 2022.

Som publikum kommer du til at opleve en slags mini-OL på dansk grund, hvor du kan shoppe rundt mellem de forskellige idrætter i løbet af fire dage. Du kan se frem til masser af sport, fans og medaljer – og danmarksmesterskaber til lands, til vands, indendørs og udendørs. Programmet ligger endnu ikke helt fast, men vi ved allerede nu hvor Danmarksmesterskaberne i gymnastik- og fitnessdisciplinerne afgøres. Udøverne kan se frem til masser af publikum, også dem som normalt ikke kigger forbi. Klik på boksen nedenfor og læs mere om disciplinerne.

I GymDanmark glæder vi os til at blive en del af DM-Ugen, og formand Anders Jacobsen siger:

Jeg er glad for at vi i GymDanmark kan bidrage til DM-ugen ved at være massivt til stede med hele fire discipliner. Jeg er sikker på, at det bliver en kæmpe oplevelse for både vores trofaste publikum, og for de mange gymnaster og fitness-udøvere. Vi glæder os til at være en del af denne store danske sportsfest sammen med de mange andre idrætter. 

Gymnastik og Fitness discipliner

 

 • TeamGym
  Damer, Herrer og Mix
 • Trampolin
  Damer og Herrer, Individuelt og Synkron
 • Idrætsgymnastik
  Kvinder og Mænd, Individuelt
 • Funktionel Fitness
  Intermediate Masters, RX og Scaled

 

Mere om disciplinerne
Functional Fitness Challenge
Functional Fitness Challenge
Mandlig Idrætsgymnastik
Kvindelig Idrætsgymnastik
TeamGym
TeamGym
Trampolin
Trampolin